VENUS HOTEL

Rhodos Town, Akti Olountos
N. Mandilara 50 Rhodes 851 00 Rhodes Dodecanese Greece

Amplasată în Rhodos Town (Rhodos), la 400 m de plaja Elli, Venus Hotel este o proprietate de 2 stele care oferă o piscină în aer liber, terasă cu șezlonguri și umbrele de soare și unități de cazare cu aer condiționat. Proprietatea are servicii de recepție cu program non - stop și închirieri auto. Se oferă acces gratuit la internet Wi-fi în spațiile publice. Parcarea este posibilă pe stradă, în imediata apropiere a proprietății.

Camerele luminoase de la Venus Hotel sunt dotate cu parchet, aer condiționat, Tv și seif. Unele camere cu balcon cu vedere la oraș. Curățenia in cameră se face zilnic. Fiecare unitate de cazare are frigider. Proprietatea oferă camere pentru nefumători.

La proprietate există un snack-bar care oferă cafea, băuturi și gustări. Masa poate fi servită atât în interior, cît si în aer liber, pe terasă, în funcție de vreme.

În cadrul proprietatății există piscină în aer liber pentru cei care doresc să se relaxeze și să se bronzeze. Aceasta este prevăzută cu șezlonguri confortabile, prosoape și umbrele de soare.

De asemenea oaspeții au la dispoziție un lounge cu televizor. Oaspeții se pot relaxa pe terasa de la Venus Hotel.

Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Internaţional Rodos, situat la o distanță de 13 km.

Cele mai apropiate atracții de Venus Hotel sunt: Santa Maria della Vittoria - 200 m, Palatul Guvernatorilor - 500 m, Acvariul din Rhodos - 600 m.

vezi mai multe

Bilet avion cursă charter;

Basic catering (in functie de reglementarile actuale);

Taxe de aeroport – 95 €/pers.;

Transfer aeroport-hotel-aeroport;

7 nopți cazare;

Masa în funcție de hotelul ales;

Asistență turistică.

vezi mai multe

Taxa hotelieră - se achită la recepție de catre client. Aceasta diferă ȋn funcție de clasificarea hotelului și destinație;

Taxele de intrare la obiectivele turistice;

Alte taxe și cheltuieli personale;

Programe opționale.

vezi mai multe

Alege tipul transportului