Hotel Poienita - Sejur Standard - Tratament  

Baile Felix, Romania
de la
EUR 612 75 EUR
2 adulti
Hotelul Poienita este situat la 600 m de gara, la 300 m de centrul comercial al statiunii, de parc si de lacul cu nuferi.

Facilitati hotel: 140 de camere duble, 14 camere single si 4 apartamente, restaurant (300 locuri), terasa, baza proprie de tratament renovata recent, sala de fitness, sauna, servicii masaj, sala de conferinte (80 locuri), parcare cu plata (in limita locurilor disponibile), Wi-Fi in holul receptiei, zona de piscine exterioare, spatiu de plaja generos, biliard, tenis de masa.

Facilitati camere: telefon, baie cu cada, TV, balcon.

~
Servicii incluse: - cazare cu demipensiune (mic dejun bufet si cina bufet); - tratament (1 consultatie medicala si 3 proceduri/zi/adult). - acces gratuit la piscina. Informatii suplimentare: - pentru tratament, turistii trebuie sa prezinte la medicul din hotel: dovada de asigurat (card de sanatate si adeverinta de la locul de munca / cupon de pensie) si bilet de trimitere pentru servicii medicale in Sistemul Asigurarilor Sociale de Sanatate, in caz contrar vor achita la receptie diferenta valorii serviciilor medicale pentru turisti neasigurati; - procedurile din zilele de sambata, duminica si a sarbatorilor legale se vor reprograma pentru zilele lucratoare; - taxa speciala de promovare a turismului, care reprezinta 1% din valoarea primei nopti de cazare, NU este inclusa in tarif si se achita, separat, la receptia hotelului.

Servicii incluse:
- cazare cu demipensiune (mic dejun bufet si cina bufet);
- tratament (1 consultatie medicala si 3 proceduri/zi/adult).
- acces gratuit la piscina.

Informatii suplimentare:
- pentru tratament, turistii trebuie sa prezinte la medicul din hotel: dovada de asigurat (card de sanatate si adeverinta de la locul de munca / cupon de pensie) si bilet de trimitere pentru servicii medicale in Sistemul Asigurarilor Sociale de Sanatate, in caz contrar vor achita la receptie diferenta valorii serviciilor medicale pentru turisti neasigurati;
- procedurile din zilele de sambata, duminica si a sarbatorilor legale se vor reprograma pentru zilele lucratoare;
- taxa speciala de promovare a turismului, care reprezinta 1% din valoarea primei nopti de cazare, NU este inclusa in tarif si se achita, separat, la receptia hotelului.

vezi mai multe

Sejururi individuale catre Hotel Poienita - Sejur Standard - Tratament, Baile Felix, Romania

powered by Q Travel Cloud, un produs Acqua Development. Toate drepturile rezervate | 2020