Hotel Traian - Oferta Revelion

Calimanesti Caciulata Romania
Hotelul Traian este situat in centrul statiunii Caciulata.

Facilitati hotel: restaurant, internet wireless in holul receptiei, parcare proprie, acces persoane cu dizabilitati, sala de conferinte, sala de fitness, piscina interioara cu apa termala, baza tratament (bai galvanice, curenti diadinamici, solux, curenti interferentiali, aerosoli individuali, magnetoterapie, ultrasunet, unde scurte, aplicatii cu parafina, masaj, dus subacval, bai bule, ionizare, bai plante, bai minerale (sulf-clorosodice), kinetoterapie, hidrokinetoterapie. Hotelul Traian dispune de 508 locuri de cazare care sunt repartizate in 244 camere duble cu doua paturi si 10 apartamente .

Facilitati camere: TV, frigider, baie si grup sanitar propriu, telefon, internet Wi-Fi gratuit.

~
Oferta include: - 3 nopti cazare; - 30.12.2021: cina de intampinare; - 31.12.2021: mic dejun bufet suedez, dejun, masa de Revelion; - 01.01.2022: mic dejun bufet suedez, dejun, Carnaval; - 02.01.2022: mic dejun bufet suedez. Facilitati oferite de hotel: - acces la centrul Wellness & SPA pentru: sauna hammam, sauna finlandeza, sauna cromoterapie si aromoterapie, jacuzzi, sala fitness, salina cu sare Himalaya si Praid, fantana de gheata, bazin cu apa termala; - acces la Wi-Fi; - foc de artificii la trecerea dintre ani; - program de divertisment cu formatie live. Informatii suplimentare: - meniurile servite vor fi diversificate cu preparate traditionale din bucataria romaneasca si vor fi acompaniate de bauturi alcoolice si non alcoolice, iar programarea la masa se face cu respectarea normelor de distantare fizica fiind acceptat un numar de maxim 8 persoane la o masa exceptie facand membrii de familie. Programul pentru REVELION si CARNAVAL va fi intre orele 19:00 – 02:00 cu muzica live. Nota: serviciile incluse si facilitatile gratuite se vor acorda in functie de reglementarile in vigoare la momentul sejurului, autoritatile statului roman fiind in masura oricand sa interzica anumite activitati in functie de evolutia pandemiei SARS CoV-2.

Oferta include:
- 3 nopti cazare;
- 30.12.2021: cina de intampinare;
- 31.12.2021: mic dejun bufet suedez, dejun, masa de Revelion;
- 01.01.2022: mic dejun bufet suedez, dejun, Carnaval;
- 02.01.2022: mic dejun bufet suedez.

Facilitati oferite de hotel:
- acces la centrul Wellness & SPA pentru: sauna hammam, sauna finlandeza, sauna cromoterapie si aromoterapie, jacuzzi, sala fitness, salina cu sare Himalaya si Praid, fantana de gheata, bazin cu apa termala;
- acces la Wi-Fi;
- foc de artificii la trecerea dintre ani;
- program de divertisment cu formatie live.

Informatii suplimentare:
- meniurile servite vor fi diversificate cu preparate traditionale din bucataria romaneasca si vor fi acompaniate de bauturi alcoolice si non alcoolice, iar programarea la masa se face cu respectarea normelor de distantare fizica fiind acceptat un numar de maxim 8 persoane la o masa exceptie facand membrii de familie. Programul pentru REVELION si CARNAVAL va fi intre orele 19:00 – 02:00 cu muzica live.

Nota: serviciile incluse si facilitatile gratuite se vor acorda in functie de reglementarile in vigoare la momentul sejurului, autoritatile statului roman fiind in masura oricand sa interzica anumite activitati in functie de evolutia pandemiei SARS CoV-2.

vezi mai multe

Alege localitatea de plecare