Hotelul Poienita este situat in Baile Felix in aproprierea drumului national Oradea - Deva, la 100 metri de statia de autobuz, la 600 metri de gara din Baile Felix, la 300 metri de centrul comercial al statiunii, de parc si de lacul cu nuferi.

Facilitati hotel: zona de piscine in aer liber, acces la sala de fitness si sauna, servicii masaj, servicii de balneo-fizioterapie, biliard, tenis de masa, inchiriere jocuri (sah, table), sala de conferinte (80 locuri), servicii fax si copiator, transfer aeroport, taxi, inchirieri masini, conexiune internet Wi-Fi in holul hotelului, acces persoane cu dizabilitati (inclusiv cu carucior), camera depozitare bagaje, pastrarea valorilor la receptie, servicii de spalatorie si calcat, primirea si transmiterea mesajelor si a corespondentei, apel de trezire, informatii culturale si rezervari, informatii despre atractiile zonei si programe turistice, pastrarea obiectelor uitate, parcare exterioara disponibila 24/7, receptie 24 de ore.
Hotelul dispune de 140 de camere duble, 14 camere single si 4 apartamente.

Facilitati camere: balcon, baie cu cada, televiziune prin cablu, telefon.

~
Oferta include: - cazare cu mic dejun bufet si cina bufet; - pranz traditional in 24.04 cu program de divertisment live; - acces gratuit la piscina. Informatii suplimetare: - taxa de promovare nu este inclusa in tarife si se achita la receptie, in momentul cazarii. Nota: serviciile incluse si facilitatile gratuite se vor acorda in functie de reglementarile in vigoare la momentul sejurului, autoritatile statului roman fiind in masura oricand sa interzica anumite activitati in functie de evolutia pandemiei SARS CoV-2.

Oferta include:
- cazare cu mic dejun bufet si cina bufet;
- pranz traditional in 24.04 cu program de divertisment live;
- acces gratuit la piscina.

Informatii suplimetare:
- taxa de promovare nu este inclusa in tarife si se achita la receptie, in momentul cazarii.

Nota: serviciile incluse si facilitatile gratuite se vor acorda in functie de reglementarile in vigoare la momentul sejurului, autoritatile statului roman fiind in masura oricand sa interzica anumite activitati in functie de evolutia pandemiei SARS CoV-2.

vezi mai multe

Sejururi din DE ORIUNDE catre Hotel Poienita - Oferta Paste, Baile Felix, Romania

Verifica tarife si disponibilitate