Este situat in partea de sud a statiunii, la circa 500 m de plaja si la 50 m de de statia CFR si Lacul Techirghiol.

Facilitati hotel:restaurant (300 locuri), bar de zi, baza de tratament, sala de receptii si intalniri de afaceri, lift modern, magazin alimentar si nealimentar, gradina, sala de coferinte (80 locuri), club, centrala termica, club- jocuri de societate : remmy, table, sah, carti, seif - la receptia hotelului, parcare.
Hotelul dispune de 219 camere standard si 10 apartamente dispuse pe P+9.

Facilitati camere: toate camerele au balcoane cu geamuri termopan, grup sanitar propriu modernizat cu cadita dus; camerele sunt dotate cu televizor, minibar, aer conditionat.

~
Servicii incluse: - cazare cu mic dejun (meniu fix), pentru 2 adulti. Informatii suplimentare: - taxele locale NU sunt incluse si se achita la receptie in momentul cazarii. - ora de terminare a zilei turistice (check-out) este 10:00. - in cazul familiilor cu copii, pentru copiii pana la 15,99 ani micul dejun este optional si NU este inclus. Acestia vor beneficia de mic dejun numai daca se selecteaza pentru ei "Mic dejun - meniu fix", in momentul efectuarii rezervarii si daca acestia figureaza pe voucher la rubrica "Servicii secundare incluse". - daca se opteaza pentru tratament, turistii trebuie sa prezinte la receptia hotelului bilet de trimitere de la medicul de familie, cardul de sanatate activat si dovada de asigurat (adeverinta de salariat/talon de pensie). Nota: serviciile incluse si facilitatile gratuite se vor acorda in functie de reglementarile in vigoare la momentul sejurului, autoritatile statului roman fiind in masura oricand sa interzica anumite activitati in functie de evolutia pandemiei SARS CoV-2.

Servicii incluse:
- cazare cu mic dejun (meniu fix), pentru 2 adulti.

Informatii suplimentare:
- taxele locale NU sunt incluse si se achita la receptie in momentul cazarii.
- ora de terminare a zilei turistice (check-out) este 10:00.
- in cazul familiilor cu copii, pentru copiii pana la 15,99 ani micul dejun este optional si NU este inclus. Acestia vor beneficia de mic dejun numai daca se selecteaza pentru ei "Mic dejun - meniu fix", in momentul efectuarii rezervarii si daca acestia figureaza pe voucher la rubrica "Servicii secundare incluse".
- daca se opteaza pentru tratament, turistii trebuie sa prezinte la receptia hotelului bilet de trimitere de la medicul de familie, cardul de sanatate activat si dovada de asigurat (adeverinta de salariat/talon de pensie).

Nota: serviciile incluse si facilitatile gratuite se vor acorda in functie de reglementarile in vigoare la momentul sejurului, autoritatile statului roman fiind in masura oricand sa interzica anumite activitati in functie de evolutia pandemiei SARS CoV-2.

vezi mai multe

Sejururi din DE ORIUNDE catre Hotel Traian - Sejur Standard - 7 nopti, Eforie Nord si Sud, Romania

Verifica tarife si disponibilitate