Hotelul Sara's Sons este situat in zona centrului nou al statiunii.

Facilitati hotel: 2 corpuri (Hotel si Hostel) cu camere duble si single, restaurant cu terasa (150 locuri), bar, piscina interioara, 2 piscine semiolimpice exterioare cu tobogan si apa termosulfuroasa pentru adulti si o piscina exterioara cu tobogan pentru copii, baza de tratament, sala de fitness, Wi-Fi in complex, parcare gratuita (in limita locurilor disponibile).

Facilitati camere: AC, TV, minibar, baie cu cabina de dus, Wi-Fi.

~
Servicii incluse: - cazare cu mic dejun (tichete valorice de 20 lei/zi/persoana). Informatii suplimentare: - in cazul in care se achizitioneaza tratament, consultatia medicala se achita separat si este OBLIGATORIE (trebuie selectata in momentul efectuarii rezervarii). Nota: serviciile incluse si facilitatile gratuite se vor acorda in functie de reglementarile in vigoare la momentul sejurului, autoritatile statului roman fiind in masura oricand sa interzica anumite activitati in functie de evolutia pandemiei SARS CoV-2.

Servicii incluse:
- cazare cu mic dejun (tichete valorice de 20 lei/zi/persoana).

Informatii suplimentare:
- in cazul in care se achizitioneaza tratament, consultatia medicala se achita separat si este OBLIGATORIE (trebuie selectata in momentul efectuarii rezervarii).

Nota: serviciile incluse si facilitatile gratuite se vor acorda in functie de reglementarile in vigoare la momentul sejurului, autoritatile statului roman fiind in masura oricand sa interzica anumite activitati in functie de evolutia pandemiei SARS CoV-2.

vezi mai multe

din DE ORIUNDE catre Hotel Sara's Sons - Sejur Standard - 7 nopti, Baile Herculane, Romania

Verifica tarife si disponibilitate