Hotelul REGAL este o unitate de cazare de lux. Situat in Sinaia, pe drumul spre cota 1400, hotelul ofera ambientul ideal pentru un sejur de relaxare si recreere si o gama larga de servicii de calitate ce satisfac cele mai exigente cerinte, atat ale turistilor veniti aici pentru odihna, cat si in interes de afaceri.

Conditii de cazare
Toate apartamentele sunt spatioase, amenajate cu mult bun gust, beneficiaza de o atmosfera placuta si de vedere pe doua laturi ale hotelului.

Datorita amplasarii deosebite a hotelului, veti avea parte de o priveliste extraordinara si va garantam ca veti avea un sejur de neuitat.

~
Servicii incluse: - cazare cu mic dejun bufet suedez; - dejun festiv pascal cu meniu traditional si muzica live in cadrul restaurantului Palace (situat la 150 m distanta de hotel); - taxele locale. Informatii suplimentare: - copiii cu varsta 0-5.99 ani nu au mesele incluse, aceastea sunt optionale si se achita la receptie; - copiii cu varsta 6-13.99 ani beneficiaza de aceleasi servicii de masa dar cu meniu la jumatate de portie. Nota: serviciile incluse si facilitatile gratuite se vor acorda in functie de reglementarile in vigoare la momentul sejurului, autoritatile statului roman fiind in masura oricand sa interzica anumite activitati in functie de evolutia pandemiei SARS CoV-2.

Servicii incluse:
- cazare cu mic dejun bufet suedez;
- dejun festiv pascal cu meniu traditional si muzica live in cadrul restaurantului Palace (situat la 150 m distanta de hotel);
- taxele locale.

Informatii suplimentare:
- copiii cu varsta 0-5.99 ani nu au mesele incluse, aceastea sunt optionale si se achita la receptie;
- copiii cu varsta 6-13.99 ani beneficiaza de aceleasi servicii de masa dar cu meniu la jumatate de portie.

Nota: serviciile incluse si facilitatile gratuite se vor acorda in functie de reglementarile in vigoare la momentul sejurului, autoritatile statului roman fiind in masura oricand sa interzica anumite activitati in functie de evolutia pandemiei SARS CoV-2.

vezi mai multe

din DE ORIUNDE catre Hotel Regal 1880 - Oferta Paste - 3 nopti, Sinaia, Romania

Verifica tarife si disponibilitate