Hotelul este situat in partea de sud a statiunii, la intrare, la aproximativ 10 m de plaja.

Facilitati hotel: restaurant, bar, sky bar, lift, serviciu de transfer(cost suplimentar), ziare, terasa, seif, aer conditionat, sistem central de incalzire, camera de bagaje, birou de turism, piscina adulti in aer liber, plaja, umbrele de plaja, sezlonguri sau paturi de plaja, masaj (cost suplimentar), sala de fitness, loc de joaca pentru copii, inchiriere biciclete, sala de conferinta (cost suplimentar), business centre, fax/copiator, magazin, camere pentru nefumatori, camere de familie, room service, menaj zilnic, spalatorie (cost suplimentar), calcatorie (cost suplimentar), divertisment de seara, club de noapte, cazino, tenis de masa, parcare gratuita, internet wireless, serviciu de trezire.
Hotelul Parc detine 170 camere duble si 14 apartamente.

Facilitati camere: internet Wi-fi , cablu TV, aer conditionat, cartela magnetica, minibar, telefon fix, uscator de par in baie, seif, balcon, mobilier modern, perna cu puf/fara puf, perna hipoalergica, priza langa pat, plasa de tantari.

~
Servicii incluse: - cazare cu mic dejun bufet, - Wi-Fi, - acces gratuit in sala de fitness; - acces gratuit la piscina si sezlonguri (in limita locurilor disponibile); - acces gratuit la plaja privata si sezlonguri (in limita locurilor disponibile). Informatii suplimentare: - check-in: ora 18:00; - check-out: ora 11:00 Nota: - taxa de statiune NU este inclusa. Aceasta se achita la receptie, in momentul cazarii. - serviciile incluse si facilitatile gratuite se vor acorda in functie de reglementarile in vigoare la momentul sejurului, autoritatile statului roman fiind in masura oricand sa interzica anumite activitati in functie de evolutia pandemiei SARS CoV-2.

Servicii incluse:
- cazare cu mic dejun bufet,
- Wi-Fi,
- acces gratuit in sala de fitness;
- acces gratuit la piscina si sezlonguri (in limita locurilor disponibile);
- acces gratuit la plaja privata si sezlonguri (in limita locurilor disponibile).

Informatii suplimentare:
- check-in: ora 18:00;
- check-out: ora 11:00

Nota:
- taxa de statiune NU este inclusa. Aceasta se achita la receptie, in momentul cazarii.
- serviciile incluse si facilitatile gratuite se vor acorda in functie de reglementarile in vigoare la momentul sejurului, autoritatile statului roman fiind in masura oricand sa interzica anumite activitati in functie de evolutia pandemiei SARS CoV-2.

vezi mai multe

Sejururi din DE ORIUNDE catre Hotel Parc - Oferta speciala 5 nopti, Mamaia, Romania

Verifica tarife si disponibilitate