MYKONOS VIEW  

Mykonos Town, Grecia
de la
EUR 2044 00 EUR
2 adulti
ATENTIE! NU SUNT PERMISE MODIFICARI DE NUME! (penalizare 100%)



Descriere: Hotelul Mykonos View este unul dintre cele mai cautate hoteluri din insula si constituie o alegere buna pentru o vacanta in inima orasului Mykonos.

Localizare: Pe un mic deal ce ofera o priveliste panoramica spre oras si Marea Egee, la aproximativ 100 m de centrul orasului Mykonos si 50 m de statia de autobuz.

Dotari camere: Camerele sunt dotate cu mini frigider, televizor, aer conditionat, acces internet, seif.
Facilitati hotel: acces internet Wi-Fi, parcare, piscina cu bar, bar, salon de mic dejun.
Tip masa: mic dejun
Clasificarea oficiala: 3*
Web site: www.mykonosview.gr

Mykonos View ofer cazare in stil cicladic, cu vedere la Marea Egee sau la oraLaul Mikonos. Are o piscin impresionant, un lounge bar deschis nonstop Lai o zon de mic dejun cu Laezlonguri. Accesul la internet WiFi este disponibil in zonele publice. Variind de la camere construite in stil tradiLLional din piatr la camere cu design mai modern, toate unitLLile de la Mykonos View sunt dotate cu frigider, aer condiLLionat Lai TV. Unele camere se bucur de vedere la Marea Egee.
Aan zona de mic dejun a hotelului puteLLi savura un mic dejun american in fiecare dimineaLL. Cunoscutul bar-restaurant Oniro propune preparate mediteraneene Lai cocktailuri rcoritoare cu vedere la asfinLLitul frumos.
AparLLinAend lanLLului hotelier Semeli Group, hotelul Mykonos View are o locaLLie liniLatit, cu acces rapid la zona portului Lai la viaLLa sa de noapte. OaspeLLii au la dispoziLLie parcare privat. La cerere este disponibil un serviciu de transfer de la aeroport Lai/sau port. 

vezi mai multe

7 nopti cazare cu masa specificata la fiecare hotel
Transport cursa charter OTP – JMK – OTP (stop in Araxos la dus)
Transfer de grup aeroport / hotel / aeroport
Taxe de aeroport
Un bagaj de mana si un bagaj de cala incluse, in functie de politica fiecarei companii aeriene
Asistenta turistica in limba engleza
BONUS: Asigurarea medicala si storno Cocktail Travel Protection, indiferent de varsta
BONUS: Transfer intern de grup din diverse orase ale tarii catre aeroport!
Solicitarea de transfer trebuie mentionata la momentul efectuarii rezervarii, cu precizarea orasului de imbarcare a turistilor

vezi mai multe

Excursii optionale si intrarile la obiective
Cheltuieli personale, bacsisuri, bauturi si servicii / facilitati neincluse in pretul pachetului (in functie de oferta fiecarui hotel)
Taxa locala - in functie de clasificarea unitatii de cazare, aceasta variaza intre 0.5eur – 4eur/ camera/ noapte si se va achita de catre turisti la fata locului!

vezi mai multe

Alege localitatea de plecare

powered by Q Travel Cloud, un produs Acqua Development. Toate drepturile rezervate | 2020