MILLENNIUM PLAZA HOTEL

Sheikh Zayed, United Arab Emirates
Hotelul Millennium Plaza este situat pe autostrada Sheikh Zayed Road, în districtul financiar din Dubai. Pune la dispoziție camere moderne, spațioase și piscină în aer liber. Stația de metrou Emirates Towers se află chiar în fața proprietății și oferă acces facil la multe locuri de interes.

Localizare:

Dubai World Trade Centre se află la 15 minute de mers pe jos de Millennium Plaza Hotel, iar centrul comercial Dubai Mall, la numai 5 minute de mers cu maşina.


Facilitati hotel:

Hotelul Millenium Plaza dispune de: o piscină în aer liber, sala de gimnastică, serviciu de închirieri auto, room service, serviciu de spălătorie. Trade Centre 1 este o alegere excelentă pentru călătorii interesați de afaceri, viaţă de noapte și cumpărături de mărci de lux.


Facilitati camere:

Camerele de la Millennium Plaza au aer condiţionat, zonă de relaxare cu TV cu ecran plat, minibar si baie spaţioasă cu duş separat şi cadă.

vezi mai multe

7 nopti cazare cu masa conform hotelTaxe AeroportTransport avion Compania FLY DUBAITransfer de grup aeroport / hotel / aeroportAsistenta turisticaAsigurare TRAVEL (medicala & STORNO)

vezi mai multe

Excursii optionale si intrarile la obiective;Cheltuieli personale, bacsisuri, bauturi si servicii/facilitati neincluse in pretul pachetului (in functie de oferta fiecarui hotel).DIRHAM TAX - se achita la check-in

vezi mai multe

Alege localitatea de plecare