Localitate plecare

Lefkas  

Lefkada, Acharavi

Situată în Lefkada (Lefkada), Lefkas este o proprietate care oferă unități de cazare cu aer condiționat, restaurant și serviciul de room-service. Proprietatea are servicii de recepție cu program non - stop și închirieri auto. Se oferă acces gratuit la internet Wi-fi în spațiile publice.

Camerele au balcon cu vedere la mare sau la oraș, unde oaspeții pot admira apusul sau răsăritul soarelui. Fiecare cameră dispune de cană pentru prepararea apei calde. Oaspeții pot solicita serviciul de room service pentru a servi masa sau diverse băuturi. Camerele luminoase de la Lefkas sunt dotate cu parchet, aer condiționat și Tv. În camere există baie cu cadă sau duș ce are în dotare foehn și articole de toaletă gratuite. Oaspeții au acces gratuit la serviciul Wi-fi în camere. Curățenia in cameră se face zilnic. Anumite camere au zonă de relaxare și cadă cu hidromasaj care asigură un plus de confort și răsfăț. Fiecare unitate de cazare are frigider. Proprietatea oferă camere pentru familie cu o suprafață mai mare și un număr mai mare de paturi față de cele standard.

La Lefkas oaspeții au la dispoziție un restaurant care servește mâncare à la carte. Preparate din bucătăria grecească așteaptă să fie degustate în fiecare zi. Oaspeţii pot avea diverse băuturi răcoritoare sau alcoolice la bar.

Din facilitățile oferite de proprietate nu lipsesc facilitățile spa, unde oaspeții se pot relaxa în voie la diverse tipuri de masaj.

Seara, Lefkas organizează discotecă.

Lefkas este o alegere excelentă pentru călătorii interesați de natură. Împrejurimile oferă posibilitatea organizării de tururi cu bicicleta. Lefkas oferă serviciul de închirieri biciclete contra cost.

Printre alte servicii proprietatea oferă și serviciul de spălătorie.

Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Aktion, situat la o distanță de 11 km. La cerere proprietatea organizează transfer la/de la aeroport contra cost.

Cele mai apropiate atracții de Lefkas sunt: Piața Iroon - 100 m, Piața Sikelianou - 100 m, Piața Ethnikis Antistaseos - 200 m.

vezi mai multe

Transport autocar clasificat
Cazare 7 nopti
Masa in functie de hotelul ales
Insotitor de grup
Asistenta turistica pe perioada sejurului

vezi mai multe

Taxa de statiune - se achita la vila/ hotel;
Asigurarea medicala de calatorie si asigurarea storno
Taxele de intrare la obiectivele turistice si programele optionale
Alte taxe si cheltuieli personale

vezi mai multe

Alege localitatea de plecare

powered by Q Travel Cloud, un produs Acqua Development. Toate drepturile rezervate | 2020