Hotelul se întinde pe 30.000mp, în fața unei plaje protejate. Toate clădirile sale se extind amfiteatric, fiecare vilă purtând amprenta proprie.

Descriere:
Hotelul se întinde pe 30.000mp, în fața unei plaje protejate. Toate clădirile sale se extind amfiteatric, fiecare vilă purtând amprenta proprie.

Localizare:
Hotelul este situat în Pelion, în localitatea Chorto, lânga plaja cu frumoasa vedere asupra Golfului Pegasetic.

Categorie:

2*


Tip masa:

Demipensiune


Website:

http://www.ledahotel.gr/en


Facilitati hotel:
Hotelul dispune de piscină cu secţiune pentru copii, restaurant, terasă, grădină, terenuri de sport, loc de joacă, saună, sală de fitness, bar şi parcare.

Facilitati camere:
Camerele sunt spaţioase, fiecare dintre ele având semnatură proprie. Acestea sunt prevăzute cu chicinetă, baie cu cabină de duş/cadă, televizor, aer condiţionat, seif, uscător de păr, internet wireless, telefon, terasa sau balcon.


Camere in allotment cu reconfirmare in termen de 48h de la rezervare! *Economy/Promo Rooms (sau orice alta denumire similara) – sunt camere limitate ca număr, au perioade de vânzare diferite și beneficiază de reduceri speciale. Ele oferă aceleași condiții de cazare ca restul camerelor din ofertă, doar că, în unele situații pot apărea anumite inconveniente cum ar fi: poziționarea în zone nefavorabile (de exemplu: clădiri anexe, parter, pe colț, etc.), pot avea dimensiuni mai mici, fără balcon sau pot avea vederea obstrucţionată.

vezi mai multe

Transport autocar clasificat pentru curse internationale;
Cazare si masa conform unitatii de cazare;

vezi mai multe

Taxa de statiune (se achita la fata locului);
Programele optionale
Taxele de intrare la obiectivele turistice
Asigurare Travel (medicala+storno)
Alte taxe si cheltuieli personale.

vezi mai multe

Sejururi cu autocarul din Targu Mures catre Leda Village Resort, Pelion, Grecia

powered by Q Travel Cloud, un produs Acqua Development. Toate drepturile rezervate | 2020