Hotel Las Palmeras  

Fuengirola, Spania
de la
EUR109800EUR
2 adulti

Itinerariu:
Ziua 1. Bucuresti – Málaga
Check-in si imbarcare pe aeroportul din Bucuresti Otopeni cu destinatia Málaga. Tur panoramic in Málaga, cel mai important oras din zona Costa del Sol si o emblema a arhitecturii maure in Peninsula Iberica. Seara, cazare la Hotel Las Palmeras 4*, sau similar.

Ziua 2. Gibraltar
Mic dejun. Excursie la Gibraltar, teritoriul britanic de pe coasta sudica a Spaniei. Fondat initial de mauri in Evul Mediu si condus apoi de spanioli, Gibraltar este alipit Marii Britanii din anul 1713. Seara, cazare la Hotel Las Palmeras 4*, sau similar.

Ziua 3. Sevilla*
Mic dejun. Timp liber pentru relaxare la plaja sau excursie optionala la Sevilla*, capitala Andaluziei cu numeroase obiective turistice importante incluse pe lista Patrimoniului UNESCO. Se viziteaza: Palatul Alcazar si Catedrala Sfânta Maria, biserica in stil gotic renumita pentru mormântul lui Cristofor Columb. Seara, cazare la Hotel Las Palmeras 4*, sau similar.

Ziua 4. Mijas si Marbella
Mic dejun. Se viziteaza Mijas, sat emblematic al regiunii Andaluzia cu priveliste asupra Marii Mediterane si statiunea Marbella, cunoscuta in special datorita plajelor cu nisip foarte fin, portului de iahturi, Puerto Banus, si a terenurilor de golf de renume mondial. Seara, cazare la Hotel Las Palmeras 4*, sau similar.

Ziua 5. Córdoba*
Mic dejun. Timp liber pentru relaxare la plaja sau excursie optionala la Córdoba*, oras inclus in Patrimoniul UNESCO, considerat „Perla Andaluziei”. Se viziteaza: La Mezquita, Marea Moschee din Córdoba transformata in catedrala – unul dintre cele mai importante exemple de arta maura si Podul Roman, construit in sec. I i.Hr. Seara, cazare la Hotel Las Palmeras 4*, sau similar.

Ziua 6. Tanger*
Mic dejun. Timp liber pentru relaxare la plaja sau excursie optionala la Tanger*, in Maroc. Dupa o traversare de aproximativ o ora a strâmtorii Gibraltar, puneti piciorul pe un alt continent si intrati pentru scurt timp in atmosfera Tangerului, un oras interesant cu un amestec de exotism, soare si caracter oriental specific. Acesta este un oras in partea de nord-vest a Marocului si cel mai important centru industrial dupa Casablanca. Piata Grasocco este una dintre atractiile turistice ale orasului si unul dintre cele mai frumoase locuri din Tanger. Seara, cazare la Hotel Las Palmeras 4*, sau similar.

Ziua 7. Granada si Palatul Alhambra*
Mic dejun. Timp liber pentru relaxare sau excursie optionala pe Costa Granada si la Palatul Alhambra* – capodopera arhitecturala maura, inclusa in Patrimoniul UNESCO, considerat unul dintre cele mai importante obiective turistice ale Andaluziei si ale Spaniei. Se viziteaza si Gradinile Generalife. Seara, cazare la Hotel Las Palmeras 4*, sau similar.

Ziua 8. Costa del Sol – Málaga – Bucuresti
Mic dejun. Transfer la aeroport pentru check-in si imbarcare cu destinatia Bucuresti Otopeni.

Servicii neincluse in pret:
• Asigurare medicala
• Asigurare storno
• Intrari la obiectivele turistice

*Servicii optionale neincluse in pret:
• Excursie Sevilla: 59 Euro/ persoana
• Excursie Córdoba: 55 Euro/ persoana
• Excursie Tanger, in Maroc: 89 Euro/ persoana
• Pachet 3 excursii optionale (Sevilia, Córdoba, Tanger): 179 Euro/ persoana
• Excursie Granada, inclusiv intrare la Palatul Alhambra: 79 Euro/ persoana

Grup minim de participanti: 30 de persoane*

*Pentru un grup de 25-29 persoane, tariful se majoreaza cu 50 euro/persoana

 

• CONDITII DE PLATA:
- La inscriere se achita un avans minim de 30% din valoarea totala a pachetului, nerambursabil in caz de anulare
- Diferenta de 70% se achita cu cel putin 30 de zile inainte de data inceperii excursiei

• CONDITII DE ANULARE:
- 30% penalizare pentru anularea cu mai mult de 30 de zile inainte de plecare
- 100% penalizare pentru anularea cu 30 – 0 zile inainte de plecare sau no show

 

Hotelul dispune de teren de tenis, piscina exterioara, restaurant, 3 baruri, receptive 24h, rent-a-car, terasa, loc de joaca pentru copii, tenis de masa, darts, billiard, biblioteca, internet contra cost (2 eur/h) disponibil in holul hotelului.

Informatii despre Hotel
Hotelul dispune de teren de tenis, piscina exterioara, restaurant, 3 baruri, receptive 24h, rent-a-car, terasa, loc de joaca pentru copii, tenis de masa, darts, billiard, biblioteca, internet contra cost (5 eur/h) disponibil in holul hotelului.

Informatii despre Camere
Fiecare camera are balcon, grup sanitar propriu, seif, minibar, birou, TV-satelit, telefon, aer conditionat, baie cu uscator de par.Servicii incluse:
  • 1 bagaj de cală de 32 kg/ persoană și 1 bagaj de mână de 10 kg/ persoană
  • Taxe de aeroport
  • Transport cu autocar modern pe tot parcursul circuitului
  • Cazare 7 nopți în cameră dublă, în hotel de 4 stele
  • Demipensiune
  • Asistență turistică în limba română
  • Tururi de oraș în Malaga, Gibraltar, Mijas si Marbella
  • Transport cu avionul pe ruta București – Málaga – București


Alte servicii:
  • Pachet 3 excursii opționale (Sevilia, Córdoba, Tanger): 179 Euro/ persoană - 179.00 EUR
  • Excursie Granada, inclusiv intrare la Palatul Alhambra: 79 Euro/ persoană - 79.00 EUR

vezi mai multe

Alege localitatea de plecare