Hotel Las Palmeras

Fuengirola
de la
EUR 1518 00 EUR
2 adulti

Itinerariu:

Ziua 1. Cluj– Málaga
Check-in si imbarcare pe aeroportul din Cluj cu destinatia Málaga. Seara, cazare la Hotel Las Palmeras 4*, sau similar.

Ziua 2. Gibraltar si Marbella
Mic dejun. Excursie la Gibraltar, teritoriul britanic de pe coasta sudica a Spaniei. Fondat initial de mauri in Evul Mediu si condus apoi de spanioli, Gibraltar este alipit Marii Britanii din anul 1713.

Marbella, cunoscuta in special datorita plajelor cu nisip foarte fin, portului de iahturi, Puerto Banus, si a terenurilor de golf de renume mondial. Seara, cazare la Hotel Las Palmeras 4*, sau similar.

Ziua 3. Sevilla*
Mic dejun. Timp liber pentru relaxare la plaja sau excursie optionala la Sevilla*, capitala Andaluziei cu numeroase obiective turistice importante incluse pe lista Patrimoniului UNESCO. Se viziteaza: Palatul Alcazar si Catedrala Sfânta Maria, biserica in stil gotic renumita pentru mormântul lui Cristofor Columb. Seara, cazare la Hotel Las Palmeras 4*, sau similar.

Ziua 4. Setenil si Ronda
Mic dejun. Se viziteaza Ronda, cel mai faimos oras de munte din Ruta de los Pueblos Blancos , construit la o altitudine de peste 700 m in Muntii Sierra de Ronda. Orasul este renumit pentru romantismul sau ( foarte multi scriitori si poeti europeni au trait aici ), pentru podul peste canionul El Tajo dar si pentru cultura coridelor,

Setenil de las Bodegas este unul dintre satele albe din sudul Spaniei, specifice regiunii Andaluzia, totusi unic prin dispunerea si infatisarea sa. Multe dintre strazile si casele acestui pitorsc sat aflat in provincia Cadiz uimesc prin infatisarea lor unica, fiind construite printre, sub si in interiorul stancilor si vechilor pesteri in care primii locuitori ai asezarii au trait aici cu sute de ani in urma

Ziua 5. Córdoba*
Mic dejun. Timp liber pentru relaxare la plaja sau excursie optionala la Córdoba*, oras inclus in Patrimoniul UNESCO, considerat „Perla Andaluziei”. Se viziteaza: La Mezquita, Marea Moschee din Córdoba transformata in catedrala – unul dintre cele mai importante exemple de arta maura si Podul Roman, construit in sec. I i.Hr. Seara, cazare la Hotel Las Palmeras 4*, sau similar.
Ziua 6. Granada si Palatul Alhambra*
Mic dejun. Timp liber pentru relaxare sau excursie optionala pe Costa Granada si la Palatul Alhambra* – capodopera arhitecturala maura, inclusa in Patrimoniul UNESCO, considerat unul dintre cele mai importante obiective turistice ale Andaluziei si ale Spaniei. Se viziteaza si Gradinile Generalife. Seara, cazare la Hotel Las Palmeras 4*, sau similar.

Ziua 7. Timp liber pentru relaxare.


Ziua 8. Costa del Sol – Málaga – Cluj
Mic dejun. Transfer la aeroport pentru check-in si imbarcare cu destinatia Cluj.

Servicii incluse in pret:

• 1 bagaj de cala si 1 bagaj de mâna de persoana 
• Taxe de aeroport 
• Transport cu autocar modern pe tot parcursul circuitului 
• Cazare 7 nopti in camera dubla, in hotel de 4 stele 
• Demipensiune 
• Asistenta turistica in limba româna 
• Tururi de oras in Gibraltar, Ronda, Setenil si Marbella 
• Transport cu avionul pe ruta Bucuresti – Málaga – Bucuresti 

Servicii neincluse in pret:
• Asigurare medicala si storno
• Intrari la obiectivele turistice
• Taxe de oras
• Bacsisul pentru ghidul si soferul local: recomandat 5 euro/persona/zi (se achita la fata locului)


Servicii optionale neincluse in pret:
• Excursie Sevilla: 69 Euro/ persoana
• Excursie Córdoba: 65 Euro/ persoana
• Excursie Granada, inclusiv intrare la Palatul Alhambra: 85 Euro/ persoana (se poate adauga in rezervare cel tarziu cu 30 de zile inainte de plecare. In caz contrar nu se garanteaza intrarea la Palatul Alhambra. Biletele la Alhambra se achizitioneaza in avans, ele sunt nominale si nerambursabile, este necesar nr CI sau pasaport ).

Grup minim de participanti: 30 de persoane*

Grup minim de participanti pentru organizarea de excursii optionale : 15 de persoane*

Hotelul dispune de teren de tenis, piscina exterioara, restaurant, 3 baruri, receptive 24h, rent-a-car, terasa, loc de joaca pentru copii, tenis de masa, darts, billiard, biblioteca, internet contra cost (2 eur/h) disponibil in holul hotelului.

NOTA ! Langa Hotelul Las Palmeras au inceput lucrarile de constructie ale unei cladiri noi, vecine. Lucrarile nu au legatura cu hotelul, ci sunt efectuate de o entitate externa. Lucrarile de constructie se vor desfasura pana aproximativ la sfarsitul anului 2024 , cu utilizarea unor utilaje ce pot provoca zgomot si impact vizual in unele parti ale hotelului (cum ar fi zona piscinei si unele camere). Ne cerem scuze pentru disconfortul pe care il pot resimti turistii!

Informatii despre Hotel
Hotelul dispune de teren de tenis, piscina exterioara, restaurant, 3 baruri, receptive 24h, rent-a-car, terasa, loc de joaca pentru copii, tenis de masa, darts, billiard, biblioteca, internet contra cost (5 eur/h) disponibil in holul hotelului.

Informatii despre Camere
Fiecare camera are balcon, grup sanitar propriu, seif, minibar, birou, TV-satelit, telefon, aer conditionat, baie cu uscator de par.

vezi mai multe

Alege localitatea de plecare