Hotel Mures - Inscrieri Timpurii 15.09.2020 - Tratament  

Baile Felix, Romania
de la
EUR 517 80 EUR
2 adulti
Hotelul Mures este situat in Baile Felix in apropierea drumului naţional Oradea - Deva, la 100 m de statia de autobuz si la 300 m de centrul comercial al statiunii, de parc si de lacul cu nuferi.

Facilitati hotel: 290 de camere duble si 70 camere single, restaurant, salon de mic dejun, terasa, baza de tratament, piscina interioara si exterioara cu apa termala (contra cost), seif la receptie, biliard, tenis de masa, sala de conferinta, parcare cu plata (in limita locurilor disponibile), Wi-Fi in holul hotelului.

Facilitati camere: balcon (partial), baie cu cada, TV, telefon.

~
Servicii incluse: - cazare cu demipensiune (mic dejun bufet si cina bufet); - tratament (1 consultatie medicala si 3 proceduri/zi/adult). - acces gratuit la piscina. Informatii suplimentare: - pentru tratament, turistii trebuie sa prezinte la medicul din hotel: dovada de asigurat (card de sanatate si adeverinta de la locul de munca / cupon de pensie) si bilet de trimitere pentru servicii medicale in Sistemul Asigurarilor Sociale de Sanatate, in caz contrar vor achita la receptie diferenta valorii serviciilor medicale pentru turisti neasigurati; - procedurile din zilele de sambata, duminica si a sarbatorilor legale se vor reprograma pentru zilele lucratoare; - taxa speciala de promovare a turismului, care reprezinta 1% din valoarea primei nopti de cazare, NU este inclusa in tarif si se achita, separat, la receptia hotelului.

vezi mai multe

Sejururi individuale catre Hotel Mures - Inscrieri Timpurii 15.09.2020 - Tratament, Baile Felix, Romania

powered by Q Travel Cloud, un produs Acqua Development. Toate drepturile rezervate | 2020