Hotel International - Inscrieri Timpurii 15.09.2020 - Odihna  

Baile Felix, Romania
Hotelul International este situat in zona centrala a statiunii Baile Felix.

Facilitati hotel: singurul complex balnear din Romania care detine marca de calitate EuropeSpa-Med, 110 camere duble (din care 3 camere pentru persoane cu dizabilitati), 80 de camere single si 20 de apartamente, restaurant (300 locuri), loc de joaca pentru copii, 2 sali de conferinta, 3 piscine in aer liber, 2 piscine acoperite (1 piscina cu apa termala), Spa, baza de tratament, sala fitness, hidroterapie, hidromasaj complex, masaj, dusuri speciale cu cromo sau aromo-terapie, jacuzzi, sauna, solar, bar, teren de mini-golf, asistenta medicala, divertisment (program de animatie la piscine, aquagym, aquazumba, jocuri si activitati pentru copii), parcare exterioara, biliard, tenis de masa.

Facilitati camere: balcon, minibar, telefon, TV, Wi-Fi, seif, AC, uscator de par si halat de baie.

~
Micul dejun si cina se servesc in sistem bufet pe toata perioada anului. Pranzul se serveste: - in sistem bufet in perioada 15.06-14.09.2020; - in sistem fisa cont in restul perioadelor (45 lei/zi/adult, 45 lei/zi/copil >12 ani si 30 lei/zi/copil intre 2-11.99 ani). Gratuitati: acces la piscine, sala de fitness, sauna si sezlong gratuit. In sezon se organizeaza petreceri si seri tematice in restaurant, divertisment pentru adulti si copii la piscine. Taxa speciala de promovare a turismului, care reprezinta 1% din valoarea primei nopti de cazare, NU este inclusa in tarif si se achita, separat, la receptia hotelului.

Micul dejun si cina se servesc in sistem bufet pe toata perioada anului.

Pranzul se serveste:
- in sistem bufet in perioada 15.06-14.09.2020;
- in sistem fisa cont in restul perioadelor (45 lei/zi/adult, 45 lei/zi/copil >12 ani si 30 lei/zi/copil intre 2-11.99 ani).

Gratuitati: acces la piscine, sala de fitness, sauna si sezlong gratuit.

In sezon se organizeaza petreceri si seri tematice in restaurant, divertisment pentru adulti si copii la piscine.

Taxa speciala de promovare a turismului, care reprezinta 1% din valoarea primei nopti de cazare, NU este inclusa in tarif si se achita, separat, la receptia hotelului.

vezi mai multe

Alege localitatea de plecare

powered by Q Travel Cloud, un produs Acqua Development. Toate drepturile rezervate | 2020