Iberostar Malaga Playa

Malaga Spania
de la
EUR 1598 00 EUR
2 adulti
Charter Costa del Sol - Malaga - Iberostar Malaga Playa, cu plecare din Cluj Napoca

Iberostar Málaga Playa este situat pe malul plajei Santa Rosa și are acces direct la plajă. Amplasat in grădini intinse, acest complex are 3 piscine și un centru spa.

Iberostar Málaga Playa are un decor luminos și atractiv, iar fiecare dintre camerele și studiourile sale are TV și minibar. Unele camere oferă un balcon. Accesul gratuit la internet WiFi de mare viteză este disponibil in intreaga proprietate.

Oaspeții vor găsi 4 baruri la complex, inclusiv un bar langă piscină și un lounge bar cu o terasă cu vedere la mare. Restaurantul tip bufet al proprietății servește o selecție de preparate din bucătăria spaniolă și internațională.

Centrul spa are o piscină interioară și oferă tratamente, inclusiv masaje. Facilitățile sportive ale hotelului includ o sală de gimnastică, iar cel mai apropiat teren de golf este la doar 15 minute de mers cu mașina, in Caleta de Velez din apropiere.

In lunile de vară, Iberostar Málaga Playa oferă numeroase facilități pentru copii, cum ar fi un club pentru copii, o discotecă pentru copii, un loc de joacă pentru copii și o piscină pentru copii.

vezi mai multe

Alege localitatea de plecare