INNVISTA HOTELS  

Belek, Turkey
de la
EUR 770 00 EUR
2 adulti

Această proprietate este la 11 minute pe jos față de plajă. Innvista Hotels Belek se află la 900 de metri de malul mării şi oferă facilităţi de spa, teren de tenis şi un centru de fitness. Oaspeţii au la dispoziţie acces gratuit la internet WiFi, piscine în interior şi în aer liber cu tobogane, precum şi camere luminoase cu balcon mobilat.

Camerele spaţioase ale hotelului includ podea laminată, aer condiţionat, TV prin satelit şi un balcon cu mobilier. Există şi room service disponibil nonstop.

Innvista Hotels Belek are 5 restaurante care servesc mâncăruri mediteraneene şi diverse specialităţi din întreaga lume. Barul din hol oferă diverse băuturi, dar şi spectacole de divertisment.

Centrul spa Turquaise are baie turcească şi saună. În plus, oferă masaje specializate şi tratamente corporale. Oaspeţii se pot distra în sala de jocuri. Puteţi vizita şi parcul tematic Land of Legends, situat la câteva minute de mers pe jos de hotel. Innvista Hotels Belek pune la dispoziţie un serviciu gratuit de transfer la plajă.

Hotelul se află la 4 km de centrul oraşului Belek şi la 35 km de centrul oraşului Antalya. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Internaţional Antalya, situat la 25 km. Parcarea este gratuită. 

vezi mai multe

transfer aeroport - hotel - aeroport; Avion OTOPENI - ANTALYA, Revelion 2021 Bucuresti - Antalya; Taxe de aeroport; Avion ANTALYA - OTOPENI, Revelion 2021 Antalya - Bucuresti; Package commission

vezi mai multe

Alege localitatea de plecare

powered by Q Travel Cloud, un produs Acqua Development. Toate drepturile rezervate | 2020