Résidence El Tarter

El Tarter Andorra
de la
EUR 2364 46 EUR
2 adulti
El Tarter – locul ideal din inima Andorrei!

El Tarter este un mic sat în Andorra, perfect pentru un concediu relaxant la schi. Pentru familii El Tarter este locul ideal, cu al său domeniul schiabil Grandvalira, unde se găsesc multe unităţi de cazare, fără serviciu de masă şi care oferă câteva posibilităţi de supraveghere a copiilor. Accesul în domeniul schiabil Alta Badia se face foarte uşor. În ciuda mărimii sale, sătucul este renumit pentru petrecerile de après-ski Partys din Restaurantul L'Abarset, unde iubitorii de petreceri sunt în largul lor. Mica localitate este recunoscută pentru diversele competiţii de FIS din calendarul cupelor mondiale, aici putându-se întâlni mulţi oaspeţi internaţionali.

El Tarter este ce e drept o staţiune mai mică, dar când vine vorba de petrecere nu se face de ruşine! Cum nu mai circulă instalaţiile pe cablu, se deschide restaurant L'Abarset unde se organizează de-a lungul întregii ierni petreceri cu DJ şi artişti internaţionali renumiţi. L'Abarset este fără umbră de îndoială cel mai bine cunoscut Party-Spot al regiunii şi deci vizitat şi de turiştii din alte staţiuni. Şi "Snowclub El Tarter by San Miguel" la poalele pârtiei este foarte popular şi astfel mereu bine frecventat. Celor care caută mai degrabă ore de relaxare le recomandăm o excursie la centrul SPA din Soldeu sau faceţi un tur de cumpărături prin oazele fiscale ale ţării. O altă atracţie o constituie un zbor cu elicopterul cu vedere incredibilă asupra peisajului. Pentru cei mai curajoţi există şi posibilitatea de Heliskiing.

Cu skipass-ul "Grandvalira" aveţi la dispoziţie 210 km de pârtii, deservite de 71 de instalaţii pe cablu. Aici vă aşteaptă cel mai mare domeniu schiabil din Europa cu excepţia lanţului alpin, format din domeniile Pas de la Casa/Grau Roig şi Soldeu/El Tarter. El Tarter vă pune la dispoziţie 6 puncte de acces direct în domeniul schiabil Grandvalira. O telegondolă şi un telescaun se află direct la cea mai mare parcare a localităţii, fiind astfel potrivit şi pentru accesul începătorilor. Tot de acolo aveşi acces şi la domeniile localităţilor Soldeu, Pas de la Casa, Canillo şi Grau Roig. Prin acestea, domeniul schiabil Grandvalira este deosebit de variat, oferind şi copiilor o multitudine de posibilităţi de a combina schiul cu distracţie. La circul copiilor sau la circul Badaboom, copii sub 12 ani au la dispoziţie 500 m pentru a-şi exersa primele mişcări pe schiuri. Profesioniştilor le stau la dispoziţie câteva posibilităţi de a se da pe off-piste şi un traseu de pârtii mogul. Freestylerii au şi ei de ce să se bucure, cu un snowpark de 1,3 km lungime, "El Tarter", putându-se bucura şi de competiţiile FIS şi de porţiunile de boardercross, acestea fiind în 2016 porţiunile folosite la expoziţia pentru Cupa Mondială de Schi din Alpi. Aveţi de asemenea şi acces la internet, prin intermediul numeroaselor hotspots pentru Wi-Fi din cadrul domeniului schiabil. Din februarie 2019 cu skipass-ul Grandvalira aveţi acces şi la domeniul schiabil Ordino Arcalís, cu încă 30 km de pârtii şi 15 instalaţii pe cablu.

În El Tarter nu există un acces la pârtiile de schi fond. În schimb la Grandvalira vă aşteaptă cca. 30 km de pârtii în jurul staţiunii Grau Roig an. La sud de Andorra, la 25 km, în Sant Julià de Lòria, găsiţi alte posibilităţi de schi fond cum ar fi de exemplu centrul de schi fond La Rabassa cu 15 km pârtii cu toate gradele de dificultate. Cea mai mare parte a lor duce prin păduri desei este potrivită şi pentur începători şi pentru avansaţi.

vezi mai multe

Sejururi individuale catre Résidence El Tarter, Grandvalira, Andorra

Verifica tarife si disponibilitate