COUNTRY INN, Kalithea  

Halkidiki, Greece
Frumusetea naturala a peisajului, privelistile imense ale marii, ospitalitatea si confortul sunt ceea ce caracterizeaza Country Inn Hotel, ceea ce il face destinatia ideala de vara pentru fiecare calator. Bucurati va de plimbari lungi in natura luxurianta a primei peninsule din Chalkidiki, bucurati va de inot in apele turcoaz, priviti privelistea magnifica a golfului Toroneos si alegeti dintre nenumaratele optiuni de divertisment. Tot ce vrei pentru vacanta ta este aici.
Toate camerele duble sunt spatioase, decorate modern si concepute in functie de nevoile dvs de zi cu zi. Alege una dintre camerele noastre de hotel si asigura ti un sejur placut si relaxant, care sa satisfaca toate dorintele tale in timpul vacantelor de vara !
Incantat de privelistea nesfarsitului albastru din Golful Toroneos, lasati va sa va relaxati de calmul naturii care inconjoara hotelul Country Inn construit traditional si bucurati va de ospitalitatea noastra la maxim ! 
Serviciile noastre complete si facilitatile sunt ideale pentru calatorii de toate varstele care doresc sa se bucure de momente de vara de neuitat.
Bucurati va de vacanta de vara in Kallithea, unul dintre cele mai frumoase locuri din prima peninsula din Halkidiki ! Aici veti admira plajele nesfarsite, cu ape cristaline, golfuri fermecatoare, formatiuni stancoase unice si muntii cu copaci de conifere, toate impreuna intr un peisaj idilic.
Note suplimentare:
a) Sosire: 14.00, Plecare: 11.00
b) Patut: gratuit (bebelusii pana la varsta de 1,99 ani)
c) DBL groundfloor (parter): se afla la 90 cm sub niverul zero
d) APARTMENT: 1 camera dbl si 1 camera cu sofa pentru 2 persoane,  posibilitate baby cot (la cerere)

vezi mai multe

Transport Autocar BUH - HKD, Kalithea Bucuresti - Kalithea; Transport Autocar HKD, Kalithea - BUH Kalithea - Bucuresti

vezi mai multe

Alege localitatea de plecare

powered by Q Travel Cloud, un produs Acqua Development. Toate drepturile rezervate | 2020