Costa Maya  

Bodrum, Turcia
Hotelul este o alegere excelenta pentru un concediu linistit, lipsit de griji. Acesta unitate de cazare ofera o atmosfera relaxanta si placuta.

Descriere:

Hotelul este o alegere excelenta pentru un concediu linistit, lipsit de griji. Acesta unitate de cazare ofera o atmosfera relaxanta si placuta.

 


Localizare:

Acest hotel este localizat in orasul Bodrum, la 32 km de Aeroportul Milas-Bodrum. 


Facilitati hotel:

Hotelul dispune de urmatoarele facilitati: restaurant, internet gratuit, bar, gradina, terasa, piscina in aer liber, aerobic, divertisment de seara, animatori, darts, tenis de masa, facilitati pentru copii, sala de fitness, birou de turism, camera de bagaje, serviciu de transfer, zona pentru fumatori, receptie deschisa non stop si parcare


Facilitati camere:

Toate camerele sunt dotate cu: aer conditionat, telefon, minibar, articole de toaleta gratuite, baie privata si balcon. Camere in allotment cu reconfirmare in termen de 48h de la rezervare! *Promo/Economy Rooms – sunt camere limitate ca număr, au perioade de vânzare diferite și beneficiază de reduceri speciale. Ele oferă aceleași condiții de cazare ca restul camerelor din ofertă doar că în unele situații pot apărea anumite inconveniente cum ar fi: poziționarea în zone nefavorabile (de exemplu: clădiri anexe, parter, pe colț, etc.), pot avea dimesiuni mai mici, fără balcon sau pot avea vederea obstrucţionată.

vezi mai multe

Bilet avion cursă charter;
Basic catering (rece);
Taxe de aeroport – 95 €/pers.;
Transfer aeroport-hotel-aeroport;
7 nopți cazare;
Masa în funcție de hotelul ales;
Asistență turistică.

vezi mai multe

Asigurare medicală de călătorie și asigurarea storno;
Taxele de intrare la obiectivele turistice;
Alte taxe și cheltuieli personale;
Programe opționale.

vezi mai multe

Alege localitatea de plecare

powered by Q Travel Cloud, un produs Acqua Development. Toate drepturile rezervate | 2020