CORNELIA DE LUXE RESORT  

Iskele Mevkii, Turkey
de la
EUR 2059 40 EUR
2 adulti

Situat pe țărmul orașului Belek, acest complex all-inclusive de 5 stele oferă camere luxoase, cu TV cu ecran plat și balcon privat. Facilitățile includ piscine în aer liber cu cascade și tobogane de apă.

Camerele cu aer condiționat de la Cornelia De Luxe Resort au un interior modern. Toate camerele au o zonă de relaxare, TV prin satelit și un minibar. Unele camere au vedere panoramică la Marea Mediterană.

Cornelia De Luxe oferă un serviciu de alimentație și băuturi deschis 24 de ore pe zi, cu un restaurant tip bufet principal și 5 restaurante à la carte care oferă preparate din bucătăria italiană și mediteraneană, turcească, franceză și orientală. Există, de asemenea, 8 baruri diferite la fața locului.

Oaspeții se pot bucura de o selecție largă de activități sportive și de activități la stațiunea Cornelia De Luxe, inclusiv tenis, aerobic, biliard și bowling. Copiii se pot distra la mini club, care oferă o discotecă pentru copii.

Personalul de divertisment al Cornelia De Luxe organizează spectacole live cu dansuri populare, muzică și acrobații în timpul seara.

Aeroportul Antalya se află la 35 km de complexul Cornelia De Luxe, iar centrul orașului Antalya se află la 45 km distanță.

vezi mai multe

Alege tipul calatoriei

powered by Q Travel Cloud, un produs Acqua Development. Toate drepturile rezervate | 2020