Corfu Senses Resort

Corfu, Grecia
Agios Ioannis Peristeron, Corfu, Greece, 49100
Situat chiar pe plaja din Agios Ioannis Peristeron,Corfu Senses Resort oferă o piscină în aer liber, o zonă separată pentru copii, restaurant, bar la piscină şi acces Wi-Fi gratuit.
Hotel Website: corfusenses.com

Localicare:

Hotelul se afla pe malul Marii Ionice, in Agios Ioannis Peristeron, la 17km de aeroport si capitala insulei, Corfu Town.


Facilitati hotel:

Hotelul Corfu Senses Resort pune la dispozitia turistilor receptie 24h, restaurant, bar, bar la piscina, piscina pentru adulti, piscina pentru copii, acces direct pe plaja, teren de volei, tenis de masa, gradina cu portocali, parcare.


Facilitati camere:

Cele 84 de camere cu vedere la mare sau la munte sunt dotate cu cablu TV, mini frigider, baie cu cada sau dus.• Sejururi externe plecari in perioada noiembrie 2021- aprilie 2022: 30% avans la inscriere; Restul de 70% se achita cu pana la 21 zile inainte de data calatoriei propriu-zise. • Sejururi externe plecari in perioada mai 2022- octombrie 2022: 20% avans la inscriere; Restul de 80% se achita cu pana la 21 zile inainte de data calatoriei propriu-zise.

vezi mai multe

Transport autocar clasificat

Cazare 7 nopti

Masa in functie de hotelul ales

Asistenta turistica pe perioada sejurului

vezi mai multe

Taxa hotelieră - se achită la recepție de catre client. Aceasta diferă ȋn funcție de clasificarea hotelului și destinație

Bilet ferryboat - 25 euro/ pers (dus-intors)

Taxele de intrare la obiectivele turistice si programele optionale

Alte taxe si cheltuieli personale

vezi mai multe

Circuite cu autocarul din din Pitesti catre Corfu Senses Resort, Corfu, Grecia