Croaziera Israel, Egipt, Turcia, Cipru si Grecia  

Atena, Grecia

Itinerariu:

Ziua 1. Bucuresti Atena, Grecia

Check in si imbarcare pe aeroportul din Bucuresti pe zborul cu destinatia Atena. Transfer in portul Piraeus pentru imbarcare pe nava de croaziera Horizon. Seara, cazare la bordul vasului.

Ziua 2. Atena, Grecia*  

Timp liber la dispozitie pentru relaxare sau optional tur de oras in Atena ce include vizitarea principalelor obiective turisitce: Acropolis, Templul Atenei, Arcada lui Hadrian, Odeonul lui Herodes Atticus. Transfer si imbarcare pe nava de croaziera cu destinatia Limassol, Cipru

Ziua 3. Pe mare

Timp liber la dispozitie pentru relaxare la bordul navei de croaziera. Se continua calatoria spre Limassol, Cipru.

Ziua 4. Limassol, Cipru*

Sosire in Limassol. Timp liber la dispozitie sau excursie optionala ce include turul orasului Limassol, vizitarea Castelului Medieval si situl arheologic al orasului antic Kourion. Transfer si imbarcare pe nava de croaziera cu destinatia Haifa, Israel.

Ziua 5. Haifa, Israel*

Sosire in Haifa. Timp liber la dispozitie sau excursie optionala ce include turul orasului Haifa si vizitarea Gradinilor Bahai. Plecare spre orasul Acre unde se viziteaza Moscheea El Jezzaz si zona portului. Timp liber pentru cumparaturi. Transfer si  imbarcare pe nava de croaziera cu destinatia Ashdod, Israel.

Ziua 6. Ierusalim (Ashdod), Israel.

Sosire in Ashdod. Timp liber la dispozitie sau excursie optionala la Jaffa si partea moderna a orasului Tel Aviv.  Transfer si  imbarcare pe nava de croaziera cu destinatia Port Said, Egip

Ziua 7. Port Said/Alexandria,  Egipt*

Sosire in Port Said. Timp liber la dispozitie sau excurise optionala la Cairo pentru a vizita Piramidele din Giza si Sfinxul. Transfer la portul din Alexandria si imbarcare pe nava de croaziera cu destinatia Marmaris, Turcia.

Ziua 8. Pe mare

Timp liber la dispozitie pentru relaxare la bordul navei de croaziera. Se continua calatoria spre Marmaris, Turcia.

Ziua 9. Marmaris, Turcia*

Sosire in Marmaris. Timp liber la dispozitie sau excursie optionala ce include turul orasului Marmaris: Castelul Marmaris, Hafsa Sultan Caravanserai (exterior), Moscheea Ibrahim Aga si timp liber in oras pentru cumparaturi. Îmbarcare pe nava de croaziera cu destinatia Bodrum, Turcia.

Ziua 10 Bodrum, Turcia*

Sosire in Bodrum. Timp liber la dispozitie sau tur de oras ce include vizitarea Castelului Sf. Petru, Parta Myndos si Amfiteatrul Antic. Timp liber pentru vizite pe cont propriu sau cumparaturi. Îmbarcare pe nava de croaziera cu destinatia Santorini

Ziua 11 Santorini, Grecia

Dimineata, debarcare in Santorini, una dintre cele mai frumoase insule grecesti, renumita pentru peisajele spectaculoase, cladirile albe cu acoperis albastru si plajele vulcanice. Timp liber la dispozitie sau excursie opionala in Oia si Fira Transfer si imbarcare pe nava de croaziera cu destinatia Atena.

Ziua 12. Atena-Bucuresti.

Debarcare de pe nava de croaziera. Transfer la aeroport pentru check-in si imbarcare pe cursa cu destinatia Bucuresti.

 

Servicii neincluse in pret:

• Asigurare medicala si storno

• Taxa de serviciu: 121 Euro/ persoana (se achita obligatoriu in agentie inainte de plecare)

• Excursii optionale conform programului

 

Facilitati vas de croaziera Horizon: 3 restaurante, piano bar, cazino, club, 2 piscine exterioare, jacuzzi, sala fitness, internet (contra cost), biblioteca, magazine, salon infrumusetare, club copii, babysitting, piscina copii.

Facilitati cabina dubla interioara: pat matrimonial sau twin, baie proprie (cabina de dus), uscator de par, aer conditionat, TV, telefon, seif si room service.

Facilitati cabina dubla exterioara (cu hublou): pat matrimonial sau twin, baie proprie (cabina de dus), uscator de par, aer conditionat, TV, telefon, seif si room service.

Cabina tripla interioara: paturi twin (se pot uni in pat matrimonial), pat supraetajat pentru a 3-a persoana, baie cu dus, uscator de par, TV, seif.

Atentie! Pentru aceasta croaziera este necesar sa detineti pasaport valabil minim 6 luni de la data imbarcarii! Datele din pasaport se trimit cu cel tarziu 30 de zile inainte de data calatoriei (exceptie fac ofertele Last Minute)

La bordul navei nu se folosesc bani cash. Trebuie sa aveti la dumneavoastra 200 euro/ pers cash pentru a alimenta cardul primit la bordul navei. Acesta se foloseste pentru orice plata efectuata la bordul navei. Suma ramasa pe card la finalul croazierei se restutie la check out.

NOTA: Este permisa calatoria femeilor cu sarcina pana la maxim 24 saptamani in baza unui certificat medical care sa ateste faptul ca sarcina nu implica risc si persoana este apta pentru calatorie

 Servicii incluse:
  • Bilet de avion Bucuresti-Atena-Bucuresti
  • 1 bagaj de cala si 1 bagaj de mana/ persoana
  • Taxe de aeroport
  • Taxe portuare
  • Transfer aeroport-port-aeroport
  • Cazare 11 nopti in cabina interioara dubla, pe nava de croaziera de 4* cu all inclusive
  • Asistenta turistica in limba romana


Alte servicii:
  • Taxa de serviciu la bordul navei: 121 euro/ persoana (se achita oblgatoriu la inscriere) - 121.00 EUR

vezi mai multe

Alege localitatea de plecare

powered by Q Travel Cloud, un produs Acqua Development. Toate drepturile rezervate | 2020