CAPSIS HOTEL  

Salonic, Grecia
Hotelul Capsis este renovat recent și este situat în centrul orașului Salonic, la 900 de metri de piața centrală a orașului. Acesta oferă camere cu Wi-Fi gratuit și acces gratuit la facilitățile de fitness și la sălile de conferințe.
Hotel Website: www.capsishotels.gr

Localizare

Hotelul Capsis este renovat recent și este situat în centrul orașului Salonic, la 900 de metri de piața centrală a orașului.Litoralul orașului, cu restaurantele și cafenelele sale, se află la câțiva pași de Hotelul Capsis. Centrul Internațional de Expoziții este situat la 10 minute de mers cu mașina, iar aeroportul se află la 25 de minute de mers cu mașina.


Categorie

4*


Facilitati hotel

Acest hotel certificat ecologic a fost conceput cu grijă, pentru a permite accesul și deplasarea persoanelor cu nevoi speciale. Acesta oferă camere cu Wi-Fi gratuit și acces gratuit la facilitățile de fitness și la sălile de conferințe.

Hotelul Capsis Thessaloniki are săli de conferințe bine utilate, cu acces gratuit la internet. La un cost suplimentar este disponibilă o parcare subterană supravegheată.

Oaspeții pot savura băuturi în barul All Day Bar, situat în clădirea principală, precum și la barul de lângă piscină, aflat în grădina de pe acoperiș.


Facilitati camere

Hotelul Capsis Thessaloniki oferă o varietate de camere, toate cu minibar, și baie privată cu uscător de păr. Este disponibil room service nonstop.Camere in allotment cu reconfirmare in termen de 48h de la rezervare!

vezi mai multe

» Transport cu autocar clasificat pentru curse internaţionale;
» 7 nopţi cazare;

vezi mai multe

» Taxa de staţiune/turistică (se achită la recepție, la check in);
» Asigurarea medicală (aprox. 43 lei/persoană) sau asigurarea Travel (medicală+storno) (aprox. 79 lei/pers.);
» Taxele de intrare la obiectivele turistice și programele opționale;
» Alte taxe și cheltuieli personale.

vezi mai multe

Alege localitatea de plecare