Ziua 1
Plecare ora 06:00 din Bucuresti (PIATA UNIRII - Aleea Dealul Mitropoliei), pe traseul Bucuresti - Ploiesti - Gheorgheni. Vom vizita:
 - Salina Praid este o mina de sare gema din Romania, situata in judetul Harghita. Salina se afla in Dealul Sarii. Climatul unic al acesteia se recomanda tuturor si nu este un secret faptul ca sederea in microclimatul salinei este benefic pentru anumite probleme de sanatate. Pentru persoanele sanatoase mediul subteran ajuta la relaxare, la infrumusirea pielii si la revigorare.
 - Vizita in statiunea Sovata. Statiunea este inconjurata de dealuri acoperite cu paduri de amestec ce definesc un climat subalpin cu veri racoroase si ierni blande. Lacul Ursu este atractia principala a statiunii. El s-a format in urma prabusirii unei exploatari de sare la data de 27 mai 1875, fiind astfel singurul lac natural din lume caruia i se cunoaste data de formare. Lacul prezinta la suprafata un strat izolator de apa dulce, ceea ce permite pastrarea caldurii in apa sarata si impiedica degajarea ei in atmosfera. Cu o suprafata de peste 40.000 mp, lacul Ursu detine titlul de cel mai mare lac helioterm din lume. Cazare cu cina la Hotel/Pensiune in zona Gheorgheni.


Ziua 2
Mic dejun. 
 - Traversam Cheile Bicazului, supranumite si poarta dintre Moldova si Transilvania. Situate in muntii Hasmas, Cheile Bicazului fac parte din Parcul National Cheile Bicazului - Hasmas. Acestea au fost sculptate in mod natural de raul Bicaz, dand nastere unor peisaje spectaculoase. 
 - Admiram Lacul Rosu, apoi Lacul Izvorul Muntelui (cel mai mare lac antropic amenajat pe raurile interioare din Romania este situat pe cursul superior al raului Bistrita). Cei care doresc pot lua parte la plimbare cu vaporasul pe lacul Izvorul Muntelui.
 - Manastirea Toplita poarta hramul Sfantului Prooroc Ilie si a devenit, in timp, unul dintre cele mai puternice centre monahale ortodoxe din Transilvania. Sfintirea manastirii s-a facut in ziua de duminica, 21 octombrie 1928, in prezenta ctitorului ei, patriarhul Miron Cristea. Cazare cu cina la Hotel/Pensiune in zona Gheorgheni.


Ziua 3
Mic dejun. Ne vom inchina la:
 - Manastirea Izvorul Muresului se afla la poalele Muntelui Hasmasul Mare, la o altitudine de 950 m si a fost infiintata din dorinta comunitatii locale, in anul 1996. Complexul monahal cuprinde biserica in stil brancovenesc, corpul de chilii cu paraclis, casa duhovnicului, clopotnita si alte anexe gospodaresti.
 - Scurta oprire in Baile Tusnad
 - Biserica fortificata Harman se afla in Tara Barsei, in localitatea cu acelasi nume,cunoscuta pentru mierea produsa de localnici. Harman este una dintre cele mai puternice si mai bine pastrate biserici fortificate din Tara Barsei, fiind atestata documentar in 1240.  Incendiata si asediata in repetate randuri, aceasta nu s-a lasat niciodata cucerita, dovedindu-si de fiecare data rolul de cetate - refugiu.
Plecare catre Bucuresti, sosire in functie de trafic.Pretul include: 
 - Transport cu autocar clasificat;
 - Ghid de turism atestat;
 - Cazare 2 nopti + mic dejun + cina la Hotel / Pensiune 2-3* in zona Gheorgheni.

Pretul nu include: 
 - Cheltuieli personale;
 - Croaziera pe lacul Izvorul Muntelui (aproximativ 25 lei/pers), taxa de vizitare a obiectivelor turistice - au caracter orientativ (Salina Praid - 35 lei/pers, Cetatea Harman - 15 lei/pers);
 - Taxa de oras pentru fiecare cazare unde aceasta este solicitata, se va achita cash de catre turisti la receptie.

Avans minim 30% in termen de 7 zile din momentul efectuarii rezervarii, diferenta cel tarziu cu o saptamana inainte de plecare.

Modalitati de plata: cash in agentiile bancare sau prin transfer bancar (internet banking). Excursia trebuie achitata integral inainte de plecare.

Supliment single: 250 lei/ pers.

Grup minim: 25 persoane.

Nota: locurile in autocar se distribuie incepand cu a doua bancheta in ordinea achitarii avansului. 

Oferta Seniori se adreseaza in special persoanelor cu varsta 55+.

OBSERVATII generale:
1) tarifele de intrare la obiectivele turistice se achita la fiecare in parte in moneda locala si se pot modifica de catre autoritatile locale independent de agentie;
2) camerele single se confirma doar de catre agentie; persoanele care se inscriu singure si pentru care agentia nu gaseste partener vor achita suplimentul de camera single cel tarziu cu 2 zile inainte de plecare;
3) clasificarea pe stele a unitatilor de cazare este cea atribuita de oficialitatile din tarile vizitate, ca atare facilitatile camerelor sunt conforme cu standardele locale;
4) agentia nu raspunde in cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu;
5) daca pentru pentru efectuarea calatoriei este necesara indeplinirea de catre Calator a unor formalitati suplimentare (de exemplu, calatoria impreuna cu minori, situatia in care numele calatorului este schimbat ca urmare a casatoriei/desfacerii ei etc.), acesta are obligatia de a indeplini toate cerintele legale. Pentru o informare optima, agentia recomanda si consultarea site -ului www.politiadefrontiera.ro si a site-ului Ministerului Afacerilor Externe a Romaniei: http://www.mae.ro, pentru informatii complete privind Regimul de calatorie in strainatate, cat si in ceea ce priveste conditiile de calatorie/intrare pe teritoriul tarii/tarilor de destinatie. 
6) daca tara de destinatie impune obligativitatea efectuarii unor teste PCR pentru virusuri (SARS COV 2, sau alt tip de virus) sau obligativitatea de vaccinare, acestea din urma cad in responsabilitatea turistului si nu obliga agentia de turism la vreo despagubire sau anulare gratuita a rezervarii. 
7) distributia camerelor la hoteluri se face de catre receptiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptie, asistat de insotitorul de grup;
8) ghidul/ conducatorul de grup poate modifica ordinea de vizitare a obiectivelor turistice fara a afecta structura programului;
9) conform reglementarilor internationale, serviciile de ghidaj in interiorul muzeelor pot fi asigurate doar de catre ghizii locali;
10) agentia nu este raspunzatoare pentru pierderea sau furtul bagajelor, a actelor sau a obiectelor personale; in cazul in care aceste situatii nedorite apar, turistul are obligatia de a depune personal plangere la organele competente;
11) este obligatorie respectarea instructiunilor ghidului insotitor si intervalele orare date de acesta;
este obligatorie respectarea masurilor de pandemie in vigoare;
12) efectuarea partiala sau integrala a oricarei sume prin intermediul bancar reprezinta acceptarea pe deplin a termenilor si conditiilor prevazute in contractul de prestarii servicii turistice (disponibil pe site);
13) transportul se va realiza cu microbuz, minibus, midiautocar, autocar in functie de numarul de turisti participanti la program;
14) transbordarea se efectueaza pentru un minim de 8 persoane pentru fiecare localitate de transfer; pentru un numar mai mic de persoane, transbordarea se efectueaza in conditii speciale comunicate de agentie (tarif si durata)
15) prezentul program este parte integranta a contractului de prestari servicii turistice incheiat.

Imbarcari din tara: 
NOTA transferuri: Transferurile din tara se efectueaza cu autoturismul, microbuzul, minibus sau autocar in functie de marimea grupului, cu auto proprii sau cu parteneri locali care efectueaza curse regulate. Ora de transfer se va comunica in functie de localitatile de preluare si se vor grupa toti pasagerii pe traseul respectiv catre Bucuresti / sau localitate de destinatie (in cazul  efectuarii  transbordarii pentru mai multe curse, durata asteptarii masinilor de transfer poate fi de maxim 2 ore). Pentru imbarcarea din tara , transferul se achita si se confirma cu cel tarziu 5 zile inainte de plecare. Tarifele sunt per persoana dus- intors, iar in cazul in care transferul se efectueaza doar pe un sens, se va achita jumatate din tariful corespundator rutei.

Campina - Bucuresti - retur (Benzinarie OMV) - GRATUIT
Giurgiu - Bucuresti - retur (Rompetrol vis-a-vis de Kaufland) - 175,00 lei
Mioveni - Bucuresti - retur (Catedrala Sf Petru si Pavel) - 220,00 lei
Pitesti - Bucuresti - retur (Petrom Podul Viilor) - 200,00 lei
Ploiesti - Bucuresti - retur (Benzinaria Petrom Metro) - GRATUIT
Rm Valcea - Bucuresti - retur (Autogara Antares) - 250,00 lei
Targoviste - Bucuresti - retur (Hotel Valahia) - 180,00 lei

Conditii pentru ANULARI, PENALIZARI:
a) 30% din pretul pachetului de servicii daca renuntarea se face cu mai mult de 30 de zile calendaristice inainte de data plecarii. 
b) 70% din pretul pachetului de servicii daca renuntarea se face in intervalul 30 zile - 16 zile inainte de plecare.
c) 100% din pretul pachetului de servcii daca renuntarea se face intr-un interval mai mic de 15 zile inainte de plecare.
d) 100% din pretul pachetului de servicii pentru neprezentarea la program indiferent de motivul invocat.
e) 100% din pretul pachetului de servicii in cazul achizitionarii pachetelor cu orice tip de reducere: Early Booking/ Inscrieri timpurii/ Litoralul pentru toti/ Decada balneara/ Saptamana de refacere/ O saptamana la munte/ Last minute/ Ultra Last minute/ Oferte speciale/ Targ Turism/ Seniori/ Craciun/ Revelion/ Martisor/ Fidelitate sau alte programe similare.
f) 100% din pretul pachetului de servicii cand calatorul nu poate pleca in calatorie pentru ca documentele personale necesare efectuarii calatoriei nu sunt complete sau nu sunt conforme cu cerintele normelor legale in vigoare, cand calatorul este intors de la granitele Romaniei de catre politia de frontiera din motive ce nu tin de agentie sau calatorul nu este acceptat de catre organele de frontiera din tara de destinatie (valabil pentru calatoriile inafara Romaniei).
g) 100% din pretul pachetului de servicii pentru in cazul in care plata pentru serviciile turistice interne a fost facuta partial sau integral cu vouchere de vacanta.
h) 100% pentru biletele de avion.

Nota: In situatia in care masurile luate de catre autoritati impun restrictii de calatorie care ingreuneaza sau fac imposibila executarea pachetului de servicii de calatorie, turistul va beneficia de un VOUCHER emis de CISTOUR (considerat anexa la contractul de comercializare a pachetelor de servicii de calatorie, pentru intreaga suma achitata). Voucherul poate fi utilizat timp de 12 luni de la emitere, integral la efectuarea uneia sau mai multor rezervari pentru orice pachete CISTOUR Agency in calitate de organizator. In cazul utilizarii VOUCHER-ului pentru mai multe pachete turistice, acestea trebuie comunicate simultan.

vezi mai multe

Camera Dubla
Transport Autocar Bucuresti - Gheorgheni
Transport Autocar Gheorgheni - Bucuresti

vezi mai multe

Circuite cu autocarul din din Bucuresti catre CIRCUIT 3 ZILE SOVATA - CHEILE BICAZULUI - OFERTA SENIORI, Toate locatiile, Romania