Hotelul Tonga Tower este situat la 500 m de plaja, la 200 m de centrul statiunii Can Picafort, circa 20 minute de mers cu masina de Alcudia si la mai putin de 60 km de Palma si de aeroport. Dotari camere Camerele sunt dotate cu: aer conditionat, TV Satelit, balcon (unele cu vedere la mare). 
Facilitati hotel Hotelul Club Tonga dispune de urmatoarele facilitati: 3 piscine in aer liber, piscina acoperita, restaurant bufet, snack bar, gratar pe terasa, supermarket, rent a bike, teren de tenis, biliard, tenis de masa, animatie, parcare, club pentru copii. 
Alte informatii:
Pentru statiunile din nord si est, transferul inclus in pachet este tip shuttle cu timp de asteptare aproximativ o ora. La cerere si contra cost se poate opta pentru transfer privat. Asistenta turistica este telefonica pentru un numar de pasageri mai mic de 20 de persoane.
www.bghotels.com

vezi mai multe

Handling Fee; Transfer Shuttle ; Avion TIMISOARA - PALMA DE MALLORCA 2024 DUMINICA Timisoara - Palma de Mallorca; Taxa aeroport; Avion PALMA DE MALLORCA - TIMISOARA 2024 DUMINICA Palma de Mallorca - Timisoara; Package commission; Rounding

vezi mai multe

Circuite cu avionul din Bucuresti catre BG Tonga Tower Design Hotel Suites, Palma de Mallorca, Spania

Verifica tarife si disponibilitate