BG Tonga Tower Design Hotel Suites

Can Picafort Spain
Hotelul Tonga Tower este situat la 500 m de plaja, la 200 m de centrul statiunii Can Picafort, circa 20 minute de mers cu masina de Alcudia si la mai putin de 60 km de Palma si de aeroport. Dotari camere Camerele sunt dotate cu: aer conditionat, TV Satelit, balcon (unele cu vedere la mare). 
Facilitati hotel Hotelul Club Tonga dispune de urmatoarele facilitati: 3 piscine in aer liber, piscina acoperita, restaurant bufet, snack bar, gratar pe terasa, supermarket, rent a bike, teren de tenis, biliard, tenis de masa, animatie, parcare, club pentru copii. 
Alte informatii:
Pentru statiunile din nord si est, transferul inclus in pachet este tip shuttle cu timp de asteptare aproximativ o ora. La cerere si contra cost se poate opta pentru transfer privat. Asistenta turistica este telefonica pentru un numar de pasageri mai mic de 20 de persoane.
www.bghotels.com

vezi mai multe

Handling Fee; Transfer Shuttle ; Avion CLUJ - PALMA DE MALLORCA 2024 HISKY JOI Cluj Napoca - Palma de Mallorca; TAXA AEROPORT; Avion PALMA DE MALLORCA - CLUJ 2024 HISKY JOI Palma de Mallorca - Cluj Napoca; Package discount; Package commission; Rounding

vezi mai multe

Alege localitatea de plecare