Hotelul Belvedere este situat in statiunea Predeal, intr-un cadru natural privilegiat, inconjurat de privelistea unica a Muntilor Bucegi, Postavaru si Piatra Mare.

Facilitati hotel: 73 camere duble cu pat matrimonial, 47 camere duble twin, 4 garsoniere, 8 apartamente, restaurant cu 2 saloane (200 si 80 locuri), braserie, terasa, 6 sali de conferinta, jacuzzi, sala de fitness, sauna, Wi-Fi, parcare fara plata (in limita locurilor disponibile).

Facilitati camere: TV, frigider, balcon, telefon, baie cu dus.

~
Sevicii incluse: - cazare cu mic dejun; - gustare Pascala in noaptea de Inviere (oua rosii, cozonac, vin); - masa Pascala in data de 02.05.2021; - accest gratuit la internet si parcare (in limita locurilor disponibile). Informatii suplimentare: - in cazul familiilor cu un copil 0-4 ani, cazarea (fara pat suplimentar) si micul dejun sunt gratuite, pentru restul meselor consuma din portia parintilor; - taxa hoteliera/salvamont NU este inclusa in tarif si se achita la receptie in momentul cazarii. Nota: serviciile incluse si facilitatile gratuite se vor acorda in functie de reglementarile in vigoare la momentul sejurului, autoritatile statului roman fiind in masura oricand sa interzica anumite activitati in functie de evolutia pandemiei SARS CoV-2.

Sevicii incluse:
- cazare cu mic dejun;
- gustare Pascala in noaptea de Inviere (oua rosii, cozonac, vin);
- masa Pascala in data de 02.05.2021;
- accest gratuit la internet si parcare (in limita locurilor disponibile).

Informatii suplimentare:
- in cazul familiilor cu un copil 0-4 ani, cazarea (fara pat suplimentar) si micul dejun sunt gratuite, pentru restul meselor consuma din portia parintilor;
- taxa hoteliera/salvamont NU este inclusa in tarif si se achita la receptie in momentul cazarii.

Nota: serviciile incluse si facilitatile gratuite se vor acorda in functie de reglementarile in vigoare la momentul sejurului, autoritatile statului roman fiind in masura oricand sa interzica anumite activitati in functie de evolutia pandemiei SARS CoV-2.

vezi mai multe

Sejururi din din DE ORIUNDE catre Hotel Belvedere - Oferta Paste, Predeal, Romania