Hotelul Belvedere este situat in statiunea Predeal, intr-un cadru natural privilegiat, inconjurat de privelistea unica a Muntilor Bucegi, Postavaru si Piatra Mare.

Facilitati hotel: 73 camere duble cu pat matrimonial, 47 camere duble twin, 4 garsoniere, 8 apartamente, restaurant cu 2 saloane (200 si 80 locuri), braserie, terasa, 6 sali de conferinta, jacuzzi, sala de fitness, sauna, Wi-Fi, parcare fara plata (in limita locurilor disponibile).

Facilitati camere: TV, frigider, balcon, telefon, baie cu dus.

~
Servicii incluse: – Cazare cu mic dejun si cina; – Masa Festiva de Revelion; – Spectacol cu muzica Live si alte surprize; – Tombola cu premii; – Brunch in data de 01.01.2022. Informatii suplimentare: - Taxa Salvamont nu este inclusa, se achita la receptie. Nota: serviciile incluse si facilitatile gratuite se vor acorda in functie de reglementarile in vigoare la momentul sejurului, autoritatile statului roman fiind in masura oricand sa interzica anumite activitati in functie de evolutia pandemiei SARS CoV-2.

Servicii incluse:
– Cazare cu mic dejun si cina;
– Masa Festiva de Revelion;
– Spectacol cu muzica Live si alte surprize;
– Tombola cu premii;
– Brunch in data de 01.01.2022.

Informatii suplimentare:
- Taxa Salvamont nu este inclusa, se achita la receptie.

Nota: serviciile incluse si facilitatile gratuite se vor acorda in functie de reglementarile in vigoare la momentul sejurului, autoritatile statului roman fiind in masura oricand sa interzica anumite activitati in functie de evolutia pandemiei SARS CoV-2.

vezi mai multe

Sejururi din din DE ORIUNDE catre Hotel Belvedere - Oferta Revelion - 3 nopti, Predeal, Romania