Charter Didim - Venosa Beach Resort & Spa Hotel
Venosa Beach Resort & Spa a fost deschis în 2011. Resortul beneficiaza de plajă privata, facandu-l astfel foarte solicitat de familiie cu copii.
Hotel Website: www.venosa.com.tr

Descriere
Venosa Beach Resort & Spa a fost deschis în 2011. Resortul beneficiaza de plajă privata, facandu-l astfel foarte solicitat de familiie cu copii.
 

Localizare
Hotelul se află chiar pe plaja din Didim, la 5 km de centru, la 90 km distanta de aeroportul Milas-Bodrum și la 80 km de orasul Bodrum.

Website

https://www.venosa.com.tr/


Facilitati hotel
Hotelul dispune de receptie, restaurant principal (la cerere meniu dietetic), 3 restaurante a la carte (turcesc, pescaresc, Mediterranean), 3 baruri, 2 piscine exterioare, piscina interioara, 3 tobogane, bar pe plaja, cabinet medical, coafor, lant de magazine, spalatorie, curatatorie, sala de conferinta, piscina pentru copii, loc de joaca si mini-club. Gratuit se ofera: baie turceasca, sauna, sala de fitness, aerobic, volei pe plaja, baschet, teren de tenis, tenis de masa, darts, discoteca, programe de animatie si internet Wi-Fi (in lobby). Plaja proprie este cu nisip, iar umbrelele, sezlongurile si prosoapele sunt gratuite.

Facilitati camere
Hotelul este compus dintr-o cladire principala cu 12 nivele. Toate camerele Standard sunt dotate cu baie cu dus, foehn, aer conditionat centralizat,
televizor, telefon, mini bar (apa se suplimenteaza zilnic - gratuit), seif (gratuit), pardoseala cu mocheta, balcon si room service (24 ore, contra cost). Curatenia in camere se efectueaza zilnic.


Camere in allotment cu reconfirmare in termen de 48h de la rezervare! *Promo/Economy Rooms – sunt camere limitate ca număr, au perioade de vânzare diferite și beneficiază de reduceri speciale. Ele oferă aceleași condiții de cazare ca restul camerelor din ofertă doar că în unele situații pot apărea anumite inconveniente cum ar fi: poziționarea în zone nefavorabile (de exemplu: clădiri anexe, parter, pe colț, etc.), pot avea dimesiuni mai mici, fără balcon sau pot avea vederea obstrucţionată. ATENTIE: Tarifele includ transferul pentru DIDIM, dus-intors, valabil pentru un grup de min. 4 persoane.

vezi mai multe

din Campina catre Venosa Beach Resort & Spa Hotel, Didim, Turcia

powered by Q Travel Cloud, un produs Acqua Development. Toate drepturile rezervate | 2020