Hotelul Coriva Beach, situat pe una dintre cele mai frumoase şi apreciate plaje din Creta, la doar 9 km est de Ierapetra, are piscină cu vedere la mare şi grădini cu vegetație mediteraneană luxuriantă. Accesul la conexiunea WiFi este gratuit în întreaga proprietate.

Localizare

Zona din jur este ideală pentru excursii de o zi, plimbări sau drumeţii. Portul Heraklion se află la 102 km, iar Aeroportul Internațional Nikos Kazantzakis este la 100 km. În centrul satului Koutsounari se poate ajunge repede pe jos de la Hotelul Coriva Beach. Proprietatea include o parcare disponibilă gratuit.


Facilitati Hotel

Hotelul Coriva Beach are restaurante şi o tavernă amplasată pe malul mării, Pelagos, unde puteţi savura specialităţi tradiţionale cretane, realizate cu ingrediente locale.


Facilitati Camere

Camerele spaţioase şi elegante au balcon privat cu vedere la grădină, la munte sau la mare. Toate sunt dotate cu telefon, frigider, aer condiţionat şi seif. Sunt disponibile şi camere de familie.

vezi mai multe

Transfer aeroport - hotel - aeroport; Asistenta turistica; Asistenta ghid; Transport Avion OMR-HER Day 1 2022 Oradea - Heraklion; Taxa de aeroport; Catering (doar apa); Transport Avion HER-OMR Day 1 2022 Heraklion - Oradea; Reducere pachet

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din din Cluj Napoca catre CHC Coriva Beach, Creta, Grecia