Charm Beach Hotel

Bodrum, Turcia
de la
EUR 1258 00 EUR
2 adulti
Charter Bodrum - Charm Beach Hotel, cu plecare din Cluj Napoca
Grădina de plamieri, meniul deosebit și toate celelalte facilități, redefinesc într-un mod plăcut ospitalitatea turcească.

Descriere
Grădina de plamieri, meniul deosebit și toate celelalte facilități, redefinesc într-un mod plăcut ospitalitatea turcească.

Localizare

Hotelul este situat în micuța localitate Akyarlar Fener, la 6 km sud de Turgutreis și la 23 km de centrul orașului Bodrum.


Website:

http://www.charmbeachhotel.com/isis-galeri


Facilitati hotel

Hotelul dispune de recepție 24 ore, lobby, restaurant principal, restaurant a la carte, baruri, piscină, salon de infrumusetare, mini-club și loc de joacă, volei, tenis de masă, animație, billiard, sporturi nautice, plajă privată cu umbrele și șezlonguri gratuite.


Facilitati camere
Toate camerele sunt dotate cu baie cu duș, Wi-Fi, telefon, răcitor, uscător de pat, TV prin satelit, aer condiționat, balcon.


Camere in allotment cu reconfirmare in termen de 48h de la rezervare! *Promo/Economy Rooms – sunt camere limitate ca număr, au perioade de vânzare diferite și beneficiază de reduceri speciale. Ele oferă aceleași condiții de cazare ca restul camerelor din ofertă doar că în unele situații pot apărea anumite inconveniente cum ar fi: poziționarea în zone nefavorabile (de exemplu: clădiri anexe, parter, pe colț, etc.), pot avea dimesiuni mai mici, fără balcon sau pot avea vederea obstrucţionată.

vezi mai multe

Alege localitatea de plecare