Okeanos Beach Boutique Hotel  

Agia Napa, Cyprus
   

Recomandari

   

Camere

Facilitati camere: aer condiționat, baie (cadă / duș), acces gratuit la internet Wi-Fi, telefon direct, radio, TV prin satelit, uscător de păr, seif (gratuit), mini - frigider, balcon.
Double Superior MV / SV / SSV Pat dublu sau 2 paturi de o persoană, facilitati pentru preparare cafea / ceai, la sosire - vin și apă. Doubles Deluxe SV (~20 mp) Confort superior, design elegant, mașină de cafea, duș cu hidromasaj, papuci, pat dublu sau 2 paturi de o persoană; la sosire - vin, apă.
Family Suite SV 2 camere cu o ușă de legătură. Un pat dublu și 2 paturi de o persoană. Un set de cafea / ceai la sosire - vin și apă. Tip de pat suplimentar - pliant / canapea.
Serviciu zilnic de menaj, schimbarea prosoapelor si a lenjeriei - de 3 ori pe saptamana.


Mese

Mese
Micul dejun în restaurantul principal 07: 00-10: 00
Prânz pe terasa restaurantului principal 13: 00-14: 30
Gustări 11: 00-18: 00
O selecție de gustări ușoare pe tot parcursul zilei, la restaurantul de la piscină.
Cina la restaurantul principal 18: 30-21: 00
Bautura la barul de la piscină 11: 00-19: 00 și în barul principal 19: 00-23: 00
O selecție de băuturi alcoolice și nonalcoolice locale, bere locală la draft, vin și băuturi calde (ceai, cafea, ciocolată caldă și cappuccino).
Bautura în restaurant 18: 30-23: 00
La restaurant sunt servite băuturi alcoolice și nonalcoolice locale, bere locală, vin și băuturi calde (ceai, cafea, ciocolată caldă și cappuccino).
Înghețată locală pentru copii sub 12 ani în restaurantul de lângă piscină 11: 00-17: 00
Sport
Sala de sport, tenis de masă, teren de tenis.
Cu taxă suplimentară
Saună, masaj, baie de aburi, jocuri video, biliard, cartele telefonice, seif, servicii spa, adaptoare, console TV, rachete de tenis și mingi.
Informatii Suplimentare
Este necesar să purtați o brățară în timpul întregii șederi în hotel și să semnați un "cec zero" după fiecare comandă. Fiecare oaspete poate comanda doar o băutură odată. ! Administrația hotelului își rezervă dreptul de a efectua anumite modificări în program fără avertizare prealabilă.
Distanta fata de mare: 0 m

vezi mai multe

Alege localitatea de plecare

powered by Q Travel Cloud, un produs Acqua Development. Toate drepturile rezervate | 2020