ROYAL BAY KAVARNA

Kavarna, Bulgaria
КАВАРНА, УЛ. АПОЛОНИЯ 7
Hotelul Royal Bay face parte din lantul hotelier Royals Kavarna, construit in stil tipic mediteraneean si se afla pe o mica peninsula verde si frumoasa. Situat chiar pe malul marii, hotelul ofera o priveliste uimitoare asupra marii, intrare lina in mare, distractie si siguranta pentru copii, confort si relaxare, conditii de cazare exceptionale si servicii ireprosabile.

Descriere :

Hotel Royal Bay face parte din lantul hotelier Royals Kavarna, este construit in stil tipic mediteranean si se afla pe o mica peninsula verde si frumoasa. Royal Bay ofera o priveliste uimitoare asupra marii, intrare lina in mare, distractie si siguranta pentru copii, confort si relaxare, conditii de cazare exceptionale si servicii ireprosabile.


Localizare :

Hotelul este situat între Balcic și Kavarna, in prima linie, chiar pe malul marii.


Facilitati hotel:

Royal Bay dipune de: lobby, receptie, bar si restaurant cu terasa, 2 lifturi, bar pe plaja, piscina exterioara cu sectiune pentru copii, sezlonguri si umbrele la piscina, loc de joaca si miniclub pentru copii, plaja privata cu sezlonguri si umbrele, conexiune internet Wi-Fi in tot complexul si in camere, paracare.


Facilitati camere:

Toate studiourile si aprtamentele sunt dotate cu baie cu cabina de dus, uscator de par, cosmetice de baie, TV LCD satelit, aer conditionat, conexiune internet Wi-Fi, chicineta complet utilata, frigider, masa si scaune, pardoseala din parchet laminat, balcon.Camere in allotment cu reconfirmare in termen de 48h de la rezervare! *Promo/Economy Rooms – sunt camere limitate ca număr, au perioade de vânzare diferite și beneficiază de reduceri speciale. Ele oferă aceleași condiții de cazare ca restul camerelor din ofertă doar că în unele situații pot apărea anumite inconveniente cum ar fi: poziționarea în zone nefavorabile (de exemplu: clădiri anexe, parter, pe colț, etc.), pot avea dimesiuni mai mici, fără balcon sau pot avea vederea obstrucţionată.

vezi mai multe

Transport autocar clasificat pentru curse internationale;

Cazare si masa conform hotel;

Asistenta turistica pe perioada sejurului;

Taxa de statiune/resort.

vezi mai multe

Asigurare Travel (medicala+storno) - recomandata;

Taxele de intrare la obiectivele turistice;

Alte taxe si cheltuieli personale;

Programele optionale pe perioada sejurului.

vezi mai multe

Sejururi cu autocarul din din Sibiu catre ROYAL BAY KAVARNA, Kavarna, Bulgaria