Hotel Diana Resort - oferta tratament balnear - 7 nopti cu pensiune completa  

Baile Herculane, Romania
Diana Resort din Baile Herculane este situat la 3 minute de centrul nou al statiunii.

Facilitati hotel: 220 camere economy si standard, 2 saloane de restaurant, terasa de vara, piscina exterioara cu apa incalzita (in sezon), centru de tratament, centru wellness & Spa (piscina interioara incalzita, sauna, jacuzzi, zona de relaxare, masaj), 2 sali de conferinte, parcare pazita non-stop (in limita locurilor disponibile).

Facilitati camere: TV, minibar, uscator de par, articole de toaleta, baie cu cada sau cabina de dus, telefon, Wi-Fi, balcon. Halatul pentru Spa si papucii de interior sunt contra cost si se ridica de la receptie.

~
Servicii incluse: - cazare (check-in Luni); - pensiune completa (mic dejun, pranz si cina ~ bufet suedez); - consulatatie medicala de specialitate; - tratament 3 proceduri/zi/adult (o procedura majora ~ baie de sulf/plante, proceduri de electroterapie); - acces gratuit la Divina Spa. Informatii suplimentare: - tratamentul se efectueaza de Luni pana Sambata; - turistii trebuie sa prezinte bilet de trimitere de la medicul de familie sau medicul specialist si cardul de sanatate activat.

vezi mai multe

Alege localitatea de plecare

powered by Q Travel Cloud, un produs Acqua Development. Toate drepturile rezervate | 2020