LOTOS HOTEL BALCHIK

Balchik, Bulgaria
БАЛЧИК, УЛ.ПРИМОРСКА 12
Un hotel micut, dar confortabil, cu servicii bune de cazare, masa si un raport corect calitate-pret. Foarte aproape de hotel se afla Gradina Botanica.
Hotel Website: https://hotel-lotos.site/

Descriere :

Un hotel micut, dar confortabil, cu servici bune de cazare si masa si un raport corect calitate-pret. Daca sunteti impatimiti ai fructelor de mare si preparatelor din peste, specialitatilor bulgaresti si europene, atunci hotelul Lotos este locul perfect unde puteti savura toate acestea.


Localizare :

Hotelul Lotos este situat pe cheu, chiar langa portul de yachturi, foarte aproape de plaja centrala si de centrul orasului vechi unde se pot admira monumente remarcabile. De asemenea, hotelul Lotos se afla in imediata vecinatate a Palatului Reginei Maria. 


Facilitati hotel:

Hotelul a fost renovat in anul 2008, are restaurant, lobby bar, bar de noapte, seif la receptie ( contra cost), room service, Wi-fi gratuit in lobby,sala internet, sala conferinte, piscina exterioara, sala fitness, parcare nepazita. 


Facilitati camere:

Toate camerele dispun de bai, telefon, aer conditionat, TV satelit, frigider, internet, balcon, vedere la mare. Camere in allotment cu reconfirmare in termen de 48h de la rezervare! *Promo/Economy Rooms – sunt camere limitate ca număr, au perioade de vânzare diferite și beneficiază de reduceri speciale. Ele oferă aceleași condiții de cazare ca restul camerelor din ofertă doar că în unele situații pot apărea anumite inconveniente cum ar fi: poziționarea în zone nefavorabile (de exemplu: clădiri anexe, parter, pe colț, etc.), pot avea dimesiuni mai mici, fără balcon sau pot avea vederea obstrucţionată.

vezi mai multe

Transport autocar clasificat pentru curse internationale;

Cazare si masa conform hotel;

Asistenta turistica pe perioada sejurului ;

Taxa de statiune/resort.

vezi mai multe

Asigurare Travel (medicala+storno) - recomandata;

Taxele de intrare la obiectivele turistice;

Alte taxe si cheltuieli personale;

Programele optionale pe perioada sejurului.

vezi mai multe

Circuite cu autocarul din din Ploiesti catre LOTOS HOTEL BALCHIK, Balchik, Bulgaria