Charter Creta Heraklion - Athina Aparthotel, cu plecare din Cluj Napoca

Amplasare

Acest aparthotel se află la o scurtă plimbare față de centrul insulei Bali.

Dotări

Personalul prietenos vă stă la dispoziție la recepția din zona de primire pentru orice fel de ajutor. Un spațiu cu televizor le stă la dispoziție clienților. In spațiile comune, conexiunea Wi-Fi le oferă clienților acces (gratuit) la internet. Cei ce călătoresc cu autoturismul propriu il pot parca in parcarea aparthotelului.

Locul de cazare

In camere există un aparat de aer condiționat. Majoritatea camerelor dispun de un balcon ce oferă mai mult spațiu de odihnă și relaxare pe timpul șederii. Opțional pot fi rezervate dormitoare separate. Mobilierul camerelor cuprinde o chicinetă, un frigider, un radio și un seif. In baia dotată cu un duș stă la dispoziție un uscător de păr.

Sport/divertisment

Clienții iși pot petrece timpul liber după voia inimii și pot utiliza ofertele de sport și de divertisment ale hotelului. Piscina exterioară garantează răcorire și inviorare. Clienții iși pot savura concediul pe terasa insorită cu șezlonguri și umbrele. La barul piscinei/snack-bar sunt oferite băuturi răcoritoare. O discotecă oferă distracție și divertisment. Copyright GIATA 2004 - 2023. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 128259

Mancare

Locul de cazare dispune de un restaurant și de un bar. Se oferă spre rezervare demipensiune. Un bufet bogat la micul dejun și cina garantează savori culinare zilnic.

Carduri de credit

Sunt acceptate următoarele carduri de credit: Visa, AMEXCO și MasterCard.

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din Oradea catre Athina Aparthotel, Creta, Grecia

Verifica tarife si disponibilitate

Lun Mar Mie Joi Vin Sam Dum
1
2
verifica
3
verifica
4
5
verifica
6
verifica
7
8
9
verifica
10
verifica
11
12
verifica
13
verifica
14
15
16
verifica
17
verifica
18
19
verifica
20
verifica
21
22
23
verifica
24
25
26
27
28
29
30