Hotel Turquoise - Oferta Standard - All Inclusive  

Venus, Romania
de la
EUR 793 68 EUR
2 adulti
Hotel Turquoise este amplasat chiar pe malul marii , in centrul statiunii intr-o zona exclusivista a hotelurilor de 4 si 5 stele ,avand toate camerele cu vedere la mare.

Facilitati hotel: receptie non-stop, restaurant, bar, terasa, seif, aer conditionat, camera de bagaje, zona de plaja, sala de conferinte (cost suplimentar), piscina in aer liber, loc de joaca pentru copii, divertisment pentru copii (tenis de masa, darts, rummy, table, sah), camere pentru nefumatori, room service, parcare gratuita, internet wireless gratuit.
Hotelul dispune de 100 camere duble, 6 camere family, 8 apartamente.


Faclitati camere: baie cu dus/cada, uscator de par, Smart TV, telefon, aer conditionat, seif, balcon, Wi-Fi gratuit.

~
Oferta include: - cazare cu All Inclusive; - acces la piscina, loc de joaca pentru copii, piscina pentru copii, sezlong la piscine (in limita locurilor disponibile), divertisment pentru copii si adulti, Wi-Fi, plaja proprie cu acces gratuit la sezlonguri si umbrele (in limita locurilor disponibile). Sistem All Inclusive (in regim bufet, oferite la restaurant): - mic dejun intre orele 7:30-10:00; - pranz intre orele 12:30-14:30; - gustari (produse patiserie, cafea, ceai) intre orele 16:00-17:00; - cina intre orele 18.30-20.30; - apa si bauturi racoritoare la dozator pe tot parcursul zilei (7:30-22:00) oferite la restaurant si pe terasa restaurantului; - vinul casei si bere draft in intervalul 11:00-22:00 oferite la restaurant si pe terasa restaurantului; - lichior, vermut, vodca, coniac oferite la restaurant si pe terasa restaurantului in intervalul mesei de pranz (12.30-14.30) si cina (18.30-20.30); - minibar gratuit in camera (alimentat o data pe zi cu 1 apa plata,1 apa minerala, 3 bauturi racoritoare). * Micul dejun si pranzul se servesc incepand cu a doua zi de cazare, inclusiv in ziua plecarii. * In prima zi se intra cu cina. * Toate mesele sunt servite sub forma de bufet (bucatarie romaneasca si internationala diversificata), incluzand surpriza bucatarului (la cina), bufet de salate, fructe si deserturi.

Oferta include:
- cazare cu All Inclusive;
- acces la piscina, loc de joaca pentru copii, piscina pentru copii, sezlong la piscine (in limita locurilor disponibile), divertisment pentru copii si adulti, Wi-Fi, plaja proprie cu acces gratuit la sezlonguri si umbrele (in limita locurilor disponibile).

Sistem All Inclusive (in regim bufet, oferite la restaurant):
- mic dejun intre orele 7:30-10:00;
- pranz intre orele 12:30-14:30;
- gustari (produse patiserie, cafea, ceai) intre orele 16:00-17:00;
- cina intre orele 18.30-20.30;
- apa si bauturi racoritoare la dozator pe tot parcursul zilei (7:30-22:00) oferite la restaurant si pe terasa restaurantului;
- vinul casei si bere draft in intervalul 11:00-22:00 oferite la restaurant si pe terasa restaurantului;
- lichior, vermut, vodca, coniac oferite la restaurant si pe terasa restaurantului in intervalul mesei de pranz (12.30-14.30) si cina (18.30-20.30);
- minibar gratuit in camera (alimentat o data pe zi cu 1 apa plata,1 apa minerala, 3 bauturi racoritoare).

* Micul dejun si pranzul se servesc incepand cu a doua zi de cazare, inclusiv in ziua plecarii.
* In prima zi se intra cu cina.
* Toate mesele sunt servite sub forma de bufet (bucatarie romaneasca si internationala diversificata), incluzand surpriza bucatarului (la cina), bufet de salate, fructe si deserturi.

vezi mai multe

Sejururi individuale catre Hotel Turquoise - Oferta Standard - All Inclusive, Venus, Romania