Hotel Modern este situat in nordul statiunii, la doar 30 de metri fata de plaja.

Facilitati hotel: 84 camere duble superioare, 16 garsoniere, 8 suite si 4 apartamente, 18 camere single la categoria 4 stele si 34 camere duble standard la categoria de 3 stele, restaurant (210 locuri), terasa acoperita (80 locuri), sala de conferinte, piscina exterioara pentru adulti si copii, loc de joaca pentru copii, Wi-Fi, 2 ascensoare, bar de zi, bar la piscina cu terasa, camera bagaje, mini-teren de badminton sau volei, masa de tenis si masa de biliard, sala fitness, aqua gym si zumba la piscina, darts, remi, table si sauna, plaja privata.

Facilitati camere: TV, telefon intern si international, Wi-Fi, frigobar, baie cu dus, tamplarie aluminiu cu geam termopan cu plasa pentru insecte, AC, seif, echipamente sanitare moderne, feon, halat de baie si papuci. Toate camerele au balcon si mobilier nou.

Descriere camere:
Camere duble standard: capacitatea maxima a camerei Duble Standard: 2 adulti si un copil cu varsta pana la 6.99 ani, copilul nu beneficiaza de pat suplimentar. Camerele standard nu permit introducerea de pat suplimentar, accepta maxim un patut pentru copil 0-2.99 ani. In cazul in care se solicita pat suplimentar pentru copii, cazarea se poate face numai in camerele superioare. Suprafata camerelor duble standard este de 16,5 m2, din care baia de 3.8 mp.

Camere duble superioare sunt spatioase si sunt dotate cu pat matrimonial/twin si canapea extensibila, destinata in special familiilor cu 1-2 copii. Suprafata camerelor superioare este de 23 m2 din care baia 3,8 mp.

Garsoniera este formata din dormitor cu pat matrimonial si living cu canapea extensibila si chicineta dotata cu cuptor cu microunde, vesela, etc.
Garsoniera are o suprafata de 27 m2 din care baia de 3,8 mp.

Suita este formata din dormitor cu pat matrimonial si living cu canapea extensibila, 2 bai, 2 balcoane si are o suprafata de 33 mp.

Apartamentul are o suprafata de 42 m2 si dispune de un living spatios cu vedere frontala spre mare, dotat cu canapea extensibila, dormitor cu pat matrimonial, baie de 6 mp cu cada.

~
Servicii incluse: - Cazare, mic dejun + gustare + pranz + gustare + cina; - bauturile incluse in timpul meselor la barul restaurantului (bauturi alcoolice, vin alb/rosu, bere draft, racoritoare, cafea, ceai, apa plata, apa carbogazoasa) si ulterior la free barul de la piscina, in intervalul orar 9:00-22:30 (apa, cafea, ceai, racoritoare, bere - bauturi autohtone si straine,vin alb si rosu, bauturi alcoolice, cocktailuri); - bauturi racoritoare, vin si bere pe plaja intre orele 09:00 -18:00; - free minibar (apa, racoritoare, bere, ceai, cafea ) - se aprovizioneaza o data/zi; - acces gratuit la toate locurile de joaca; - acces gratuit la mini terenurile de sport (echipamentele se ofera in limita disponibilitatii); - acces gratuit la piscinele complexului cu sezlong gratuit, masute si umbrele in limita disponibilitatii; - acces pe plaja complexului cu asigurarea gratuita a sezlongurilor (pentru adultii si pentru copiii cu varsta peste 7 ani) si umbrela de plaja. - sauna - fitness si aerobic – in sala de sport, dar si cu instructorul de sport in zona piscinei. Informatii suplimentare: - HOTELUL ISI REZERVA DREPTUL DE A DECIDE ASUPRA SORTIMENTELOR DE BAUTURI SI ALIMENTE PE CARE LE VA OFERI TURISTILOR IN SISTEMUL ULTRA ALL INCLUSIVE. - Turistii care au optat pentru serviciile „ultra all inclusive” au obligativitatea de a purta bratara pe care o vor primi la cazarea in hotel. - Produsele oferite in sistemul „ultra all inclusive” se vor consuma numai in incinta complexului hotelier, in timpul sejurului. - In lunile mai, iunie si septembrie masa se va servi sub forma de bufet sau a la carte, in functie de numarul de turisti din hotel. - In lunile iulie si august, pentru a evita aglomerarea restaurantului la inceputul meselor, receptia va sugera repartizarea pe serii a camerelor.

Servicii incluse:
- Cazare, mic dejun + gustare + pranz + gustare + cina;
- bauturile incluse in timpul meselor la barul restaurantului (bauturi alcoolice, vin alb/rosu, bere draft, racoritoare, cafea, ceai, apa plata, apa carbogazoasa) si ulterior la free barul de la piscina, in intervalul orar 9:00-22:30 (apa, cafea, ceai, racoritoare, bere - bauturi autohtone si straine,vin alb si rosu, bauturi alcoolice, cocktailuri);
- bauturi racoritoare, vin si bere pe plaja intre orele 09:00 -18:00;
- free minibar (apa, racoritoare, bere, ceai, cafea ) - se aprovizioneaza o data/zi;
- acces gratuit la toate locurile de joaca;
- acces gratuit la mini terenurile de sport (echipamentele se ofera in limita disponibilitatii);
- acces gratuit la piscinele complexului cu sezlong gratuit, masute si umbrele in limita disponibilitatii;
- acces pe plaja complexului cu asigurarea gratuita a sezlongurilor (pentru adultii si pentru copiii cu varsta peste 7 ani) si umbrela de plaja.
- sauna
- fitness si aerobic – in sala de sport, dar si cu instructorul de sport in zona piscinei.

Informatii suplimentare:
- HOTELUL ISI REZERVA DREPTUL DE A DECIDE ASUPRA SORTIMENTELOR DE BAUTURI SI ALIMENTE PE CARE LE VA OFERI TURISTILOR IN SISTEMUL ULTRA ALL INCLUSIVE.
- Turistii care au optat pentru serviciile „ultra all inclusive” au obligativitatea de a purta bratara pe care o vor primi la cazarea in hotel.
- Produsele oferite in sistemul „ultra all inclusive” se vor consuma numai in incinta complexului hotelier, in timpul sejurului.
- In lunile mai, iunie si septembrie masa se va servi sub forma de bufet sau a la carte, in functie de numarul de turisti din hotel.
- In lunile iulie si august, pentru a evita aglomerarea restaurantului la inceputul meselor, receptia va sugera repartizarea pe serii a camerelor.

vezi mai multe

Sejururi individuale catre Hotel Modern - Oferta Standard - Ultra All Inclusive, Mamaia, Romania

Lun Mar Mie Joi Vin Sam Dum
1
verifica
2
3
4
verifica
5
6
verifica
7
8
9
10
11
verifica
12
13
14
15
16
verifica
17
18
verifica
19
20
21
verifica
22
23
24
25
verifica
26
verifica
27
28
29
30
31
verifica
Lun Mar Mie Joi Vin Sam Dum
1
verifica
2
verifica
3
verifica
4
verifica
5
verifica
6
verifica
7
verifica
8
verifica
9
verifica
10
11
12
verifica
13
14
15
16
17
18
19
verifica
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30