Hotel Majestic - Sejur Standard - 7 nopti - All Inclusive  

Olimp, Romania
de la
EUR 574 22 EUR
2 adulti
Hotelul Majestic Olimp este situat in zona centrala a statiunii, la 150 m de plaja.

Facilitati hotel: 219 spatii de cazare, dispuse pe 13 etaje, receptie non-stop, restaurant, terasa, gradina, seif la receptie, lift, camera de bagaje, ziare, piscina exterioara adulti, piscina incalzita pentru copii, sezlonguri, umbrele, hamac si balansoar langa piscina (in limita locurilor disponibile), sala de conferinta, fax/copiator, loc de joaca pentru copii interior si exterior, jocuri de divertisment pentru adulti (sah, table, rummy, carti de jos, tenis de masa), parcare gratuita (in limita locurilor disponibile), Wi-Fi doar in lobby-bar si receptie.

Facilitati camere: AC, TV, minibar, pardoseala cu gresie, baie cu cadita de dus, prosoape, cosmetice personalizate la baie. Camerele nu au balcon.

~
Servicii incluse: cazare cu mic dejun bufet suedez, pranz si cina bufet suedez, gustari, acces la cele 2 locuri de joaca pentru copii, acces la piscinele complexului cu sezlong gratuit (in limita locurilor disponibile), Wi-Fi in loby-bar si receptie, parcare (in limita locurilor disponibile), discount 30% la sezlongurile din fata complexului Amfiteatru-Belvedere (se achita la fata locului, in functie de locurile disponibile). Informatii suplimentare: - micul dejun se serveste intre orele 07.30-10.00 si include apa, suc, ceai, lapte si cafea. - pranzul se serveste intre orele 12.00-15.00. - cina se serveste intre orele 18.30-21.00. - gustarile vor fi servite de doua ori pe zi, respectiv cu o ora inainte de pranz si cina. - bauturile alcoolice si nonalcoolice sunt incluse intre orele 11.00-21.00. - este interzisa scoaterea alimentelor si bauturilor din restaurantul complexului, masa servindu-se strict in locurile destinate acestui scop. - este interzis fumatul in camera, folosirea resoului, filtrului de cafea, consumul de pepeni si alimente in camera de hotel, in caz contrar sejurul va fi anulat!

Servicii incluse: cazare cu mic dejun bufet suedez, pranz si cina bufet suedez, gustari, acces la cele 2 locuri de joaca pentru copii, acces la piscinele complexului cu sezlong gratuit (in limita locurilor disponibile), Wi-Fi in loby-bar si receptie, parcare (in limita locurilor disponibile), discount 30% la sezlongurile din fata complexului Amfiteatru-Belvedere (se achita la fata locului, in functie de locurile disponibile).

Informatii suplimentare:
- micul dejun se serveste intre orele 07.30-10.00 si include apa, suc, ceai, lapte si cafea.
- pranzul se serveste intre orele 12.00-15.00.
- cina se serveste intre orele 18.30-21.00.
- gustarile vor fi servite de doua ori pe zi, respectiv cu o ora inainte de pranz si cina.
- bauturile alcoolice si nonalcoolice sunt incluse intre orele 11.00-21.00.
- este interzisa scoaterea alimentelor si bauturilor din restaurantul complexului, masa servindu-se strict in locurile destinate acestui scop.
- este interzis fumatul in camera, folosirea resoului, filtrului de cafea, consumul de pepeni si alimente in camera de hotel, in caz contrar sejurul va fi anulat!

vezi mai multe

Sejururi individuale catre Hotel Majestic - Sejur Standard - 7 nopti - All Inclusive, Olimp, Romania