Hotel Majestic - Oferta Standard - All Inclusive - 7 Nopti  

Mamaia, Romania
de la
EUR 641 12 EUR
2 adulti
Hotelul Majestic este situat in centrul statiunii, la numai 50 de m de plaja.

Facilitati hotel: 3 restaurante, program artistic pentru copii si adulti, 2 locuri de joaca pentru copii, amenajate atat in interiorul hotelului, cat si in exterior, in gradina de vara, teren de sport (echipamentele se asigura in limita articolelor sportive disponibile, iar utilizarea terenului se face cu prezentarea la receptie), mese de tenis, sezlonguri si umbrele la piscina, piscina pentru adulti incalzita, piscina pentru copii incalzita, hamace, balansoare, aparate de fitness langa piscinas, facilitati SPA (sauna uscata, 2 jacuzzi), internet Wi-Fi, parcare auto (in limita locurilor disponibile), pastrare obiecte de valoare, camera de bagaje, pat bebe la cerere, spalatorie cu autoservire, apel telefonic de trezire, jocuri de divertisment (sah, table, rummy, carti de joc), stand de presa nationala la receptie, infomatii turistice, cultural-sportive.
Hotelul dispune de 241 de camera duble, 13 apartamente si 8 garsoniere.

Facilitati camere: aer conditionat, plasma TV, telefon cu linie nationala si internationala, minibar, Wi-fi gratuit, uscator de par, cosmetice personalizate, uscator de rufe.

~
Servicii incluse: cazare cu mic dejun, pranz si cina, acces la barul de pe terasa restaurantului, acces la piscina exterioara incalzita cu sezlong gratuit (in limita locurilor disponibile), acces la aparatele de fitness de la piscina, sauna, jacuzzi, parcare auto (in limita locurilor disponibile), Wi-Fi in complex. Informatii suplimentare: - in prima zi de cazare se serveste cina, incepand cu a doua zi de cazare se servesc toate mesele si in ziua plecarii se servesc doar micul dejun si pranzul. - micul dejun bufet se serveste in intervalul 07.30-10.00 si include apa, ceai, cafea, espresso, bauturi racoritoare. - pranzul bufet se serveste in intervalul 13.00-15.00 si include apa, ceai, cafea, espresso, bauturi racoritoare (sucuri acidulate draft din gama Pepsi), bauturi alcoolice (bere draft, vin alb/rosu draft, lichior, vodka). - cina bufet se serveste in intervalul 19.00-21.00 si include apa, ceai, cafea, espresso, bauturi racoritoare (sucuri acidulate draft din gama Pepsi), bauturi alcoolice (bere draft, vin alb/rosu draft, lichior, vodka). - bauturile racoritoare si alcoolice incluse pot fi servite in locurile special amenajate intre orele 10.00-21.00. - cafeaua se poate servi nelimitat in timpul zilei, in intervalul 10.00-21.00. - in lunile mai, iunie si septembrie mesele se pot servi pe baza de bonuri valorice, in cazul in care nu se intruneste numarul minim de persoane pentru bufet. - este obligatorie purtarea bratarilor primite la check-in pe toata durata sejurului, pentru a beneficia de serviciile incluse. - este interzisa scoaterea alimentelor si bauturilor din restaurantul complexului, masa servindu-se strict in locurile destinate acestui scop. - sezlongurile de pe plaja privata sunt puse la dispozitia turistilor contra-cost si se achita la fata locului, in functie de disponibilitate (10 lei/zi/persoana).

Servicii incluse: cazare cu mic dejun, pranz si cina, acces la barul de pe terasa restaurantului, acces la piscina exterioara incalzita cu sezlong gratuit (in limita locurilor disponibile), acces la aparatele de fitness de la piscina, sauna, jacuzzi, parcare auto (in limita locurilor disponibile), Wi-Fi in complex.

Informatii suplimentare:
- in prima zi de cazare se serveste cina, incepand cu a doua zi de cazare se servesc toate mesele si in ziua plecarii se servesc doar micul dejun si pranzul.
- micul dejun bufet se serveste in intervalul 07.30-10.00 si include apa, ceai, cafea, espresso, bauturi racoritoare.
- pranzul bufet se serveste in intervalul 13.00-15.00 si include apa, ceai, cafea, espresso, bauturi racoritoare (sucuri acidulate draft din gama Pepsi), bauturi alcoolice (bere draft, vin alb/rosu draft, lichior, vodka).
- cina bufet se serveste in intervalul 19.00-21.00 si include apa, ceai, cafea, espresso, bauturi racoritoare (sucuri acidulate draft din gama Pepsi), bauturi alcoolice (bere draft, vin alb/rosu draft, lichior, vodka).
- bauturile racoritoare si alcoolice incluse pot fi servite in locurile special amenajate intre orele 10.00-21.00.
- cafeaua se poate servi nelimitat in timpul zilei, in intervalul 10.00-21.00.
- in lunile mai, iunie si septembrie mesele se pot servi pe baza de bonuri valorice, in cazul in care nu se intruneste numarul minim de persoane pentru bufet.
- este obligatorie purtarea bratarilor primite la check-in pe toata durata sejurului, pentru a beneficia de serviciile incluse.
- este interzisa scoaterea alimentelor si bauturilor din restaurantul complexului, masa servindu-se strict in locurile destinate acestui scop.
- sezlongurile de pe plaja privata sunt puse la dispozitia turistilor contra-cost si se achita la fata locului, in functie de disponibilitate (10 lei/zi/persoana).

vezi mai multe

Sejururi individuale catre Hotel Majestic - Oferta Standard - All Inclusive - 7 Nopti, Mamaia, Romania