Hotel Victoria - Inscrieri Timpurii 30.04.2020 - All inclusive  

Mamaia, Romania
Hotel Victoria este situat in inima statiunii, in imediata vecinatate a Cazinoului. Hotelul a fost renovat in 2019 !

Facilitati hotel: receptie non-stop, restaurant, camera de bagaje, aer conditionat, sistem central de incalzire, bar, gradina, terasa, seif, lift, ziare, cafenea, plaja privata (cost suplimentar), umbrele de plaja, sezlonguri sau paturi de plaja, baldachine, terenuri de volei, teren de fotbal, cabine de schimb, sala de conferinte, fax/copipator (cost suplimentar), fumatul interzis in toate spatiile publice sau private, camere pentru nefumatori, camere de familie, facilitati pentru persoanele cu dizabilitati, menaj zilnic, serviciu de calcatorie (cost suplimentar), spalatorie (cost suplimentar), 2 locuri de joaca pentru copii, jocuri Darts, tenis de masa, table, carti si billiard, centrul de masaj pe plaja, parcare cu plata, parcare pentru persoanele cu dizabilitati, accepta animale de companie (se poate percepe taxa), acces gratuit internet wi-fi.
Hotel Victoria pune la dispozitie un total de 660 de locuri cazare structurate astfel: 322 camere duble si 8 apartamente.

Facilitati camere: TV LCD, aer conditionat, racitor, telefon, uscator de par, lenjerii, prosoape,baie proprie cu dus, balcon cu o masuta si doi tabureti.

~
Servicii incluse: - Cazare cu masa – in regim bufet (mic dejun, pranz, cina) - Bauturile alcoolice incluse: bere draft, vin draft –alb/roze. - Bauturi non-alcoolice: sucuri acidulate draft – gama PEPSI (Pepsi, 7 UP, Mirinda, Prigat, Pepsi Twist), cafea, ceai si apa de masa /carbogazoasa. Aceste bauturi incluse pot fi servite la barul restaurantului in timpul programului de masa (mic dejun 07.30 – 09.30/dejun 12.30 – 14.30/cina 19.30 – 21.30) si ulterior la barul de pe terasa (intre orele 09.30 – 23.00). - Snack-uri intre orele 17.30 – 18.30 – acestea se vor servi in locuri special amenajate sub forma de mini-pizza, snack-uri, produse de patiserie la snack bar-ul situat in zona restaurantului sau a terasei. - Acces gratuit la locul de joaca. - Acces gratuit la terenurile de sport de pe plaja. - Acces gratuit pe plaja complexului, cu asigurarea a doua sezlonguri si umbrela pentru fiecare camera. - Acces gratuit internet Wi-Fi in complex (receptie, restaurante, bar) si pe plaja acestuia. Informatii suplimentare: - accesul in restaurant se va face in serii, pentru a evita aglomerația. Locurile la masa vor fi repartizate in functie de numarul camerei. Pe parcursul intregului sejur, turistii vor avea acelasi loc. - turistii vor purta obligatoriu bratara specifica. Numai pe baza acestor bratari se va face accesul la bufet, restaurant, bar, plaja. In cazul pierderii bratarii, turistul va achita contravaloarea pentru inlocuire. - in lunile Mai, Iunie si Septembrie masa se va servi sub forma de bufet sau a la carte, in functie de numarul de turisti din hotel. - parcarea se face contra cost, in parcarea Resortului (in limita locurilor disponibile) sau pe locurile de parcare publice, proprietatea Primariei Municipiului Constanta. - PRODUSELE OFERITE IN SISTEMUL ALL INCLUSIVE VOR FI CONSUMATE DOAR IN INCINTA RESORTULUI, PE PARCURSUL SEJURULUI, IAR PRODUSELE OFERITE LA MASA SE VOR CONSUMA DOAR IN RESTAURANT.

vezi mai multe

Sejururi individuale catre Hotel Victoria - Inscrieri Timpurii 30.04.2020 - All inclusive, Mamaia, Romania