Hotel Dorna - Litoralul pentru toti - All Inclusive  

Mamaia, Romania
Hotelul este situat in nordul statiunii Mamaia, la 100 m de plaja.

Facilitati hotel: receptie non-stop, camera de bagaje, seif, restaurant, bar, terasa, gradina piscina exterioara, plaja privata, sala de conferinte si petreceri, loc de joaca pentru copii, mini-teren de badminton sau volei, masa de tenis si masa de biliard, sala fitness si aqua gym la piscina,cursuri de dans, zumba, darts, rummy si table, fax/copiator, inchirieri auto, lustruire pantofi, serviciu de calcatorie, spalatorie, zona pentru fumatori, facilitati pentru persoanele cu mobilitate redusa, internet wireless, parcare gratuita.
Complexul Dorna pune la dispozitie 142 camere duble si 5 apartamente.

Facilitati camere: aer conditionat, televizor LCD, telefon, birou, minibar, seif, internet wireless, baie cu cabina de dus, uscator de par, balcon.

~
Servicii incluse: - cazare, mic dejun + pranz + cina, bauturile incluse in timpul meselor la barul restaurantului si ulterior la free barul de la piscina, in intervalul orar 09.00-23.00, - acces la toate locurile de joaca (interioare/exterioare), - acces la mini terenurile de sport (echipamentele se ofera in limita disponibilitatii), - acces la piscinele complexului cu sezlong, umbrela si masuta (in limita disponibilitatii), - acces pe plaja complexului cu asigurarea a doua sezlonguri si umbrela de plaja pentru o camera. Informatii suplimentare: - toate mesele sunt servite in sistem bufet (mic dejun 08.00-10.00, pranz 13.00-15.00, cina 19.00-21.00). - bauturile alcoolice/non-alcoolice se servesc la barul restaurantului in timpul meselor: vin alb/rosu, bere (draft), racoritoare/sucuri acidulate si neacidulate, cafea, ceai, apa plata/minerala. - vinul se serveste doar in timpul meselor la barul restaurantului. - la Bar Piscina - All Inclusive (09.00-23.00) se servesc apa, ceai, cafea, racoritoare, bere (bauturi autohtone), bauturi alcoolice, cocktailuri. NU se serveste vin. - Hotelul isi rezerva dreptul de a decide asupra sortimentelor de bauturi si alimente pe care le va oferi in sistemul all inclusive. - turistii au obligativitatea de a purta bratarile primite la cazare. - accesul la piscina este gratuit numai pentru clientii hotelului, in intervalul 09.00-19.00. NU se poate face rezervare de sezlong.

Servicii incluse:
- cazare, mic dejun + pranz + cina, bauturile incluse in timpul meselor la barul restaurantului si ulterior la free barul de la piscina, in intervalul orar 09.00-23.00,
- acces la toate locurile de joaca (interioare/exterioare),
- acces la mini terenurile de sport (echipamentele se ofera in limita disponibilitatii),
- acces la piscinele complexului cu sezlong, umbrela si masuta (in limita disponibilitatii),
- acces pe plaja complexului cu asigurarea a doua sezlonguri si umbrela de plaja pentru o camera.

Informatii suplimentare:
- toate mesele sunt servite in sistem bufet (mic dejun 08.00-10.00, pranz 13.00-15.00, cina 19.00-21.00).
- bauturile alcoolice/non-alcoolice se servesc la barul restaurantului in timpul meselor: vin alb/rosu, bere (draft), racoritoare/sucuri acidulate si neacidulate, cafea, ceai, apa plata/minerala.
- vinul se serveste doar in timpul meselor la barul restaurantului.
- la Bar Piscina - All Inclusive (09.00-23.00) se servesc apa, ceai, cafea, racoritoare, bere (bauturi autohtone), bauturi alcoolice, cocktailuri. NU se serveste vin.
- Hotelul isi rezerva dreptul de a decide asupra sortimentelor de bauturi si alimente pe care le va oferi in sistemul all inclusive.
- turistii au obligativitatea de a purta bratarile primite la cazare.
- accesul la piscina este gratuit numai pentru clientii hotelului, in intervalul 09.00-19.00. NU se poate face rezervare de sezlong.

vezi mai multe

Sejururi individuale catre Hotel Dorna - Litoralul pentru toti - All Inclusive, Mamaia, Romania