Ali Baba Hotel

Hurghada, Egypt
de la
EUR 1216 00 EUR
2 adulti
Alibaba Palace, situat in Hurghada, gazduieste una dintre cele mai mari piscine in aer liber din Hurghada si are propria zona de plaja privata. Acest complex de 4 stele pune la dispozitie un centru de scufundari, precum si un centru de sporturi acvatice si nautice.


Printre optiunile de agrement oferite oaspetilor se numara un centru de bowling, facilitati de snorkelling, volei pe plaja si minigolf si 2 terenuri de tenis. Oaspetii care doresc sa se relaxeze pot beneficia de sedinte de masaj sau pot utiliza cada cu hidromasaj sau baia de aburi.


Oaspetii cu copii sunt bineveniti in complex. Exista un loc de joaca pentru copii si o piscina incalzita. Alibaba Palace ofera room service si gazduieste 8 baruri si restaurante.


Camerele si suitele cu aer conditionat sunt luminoase si au ferestre din podea pana in tavan. Beneficiaza de un balcon cu vedere la gradina si piscina. Toate camerele sunt dotate cu televizor, minibar si cutie de valori. Accesul la conexiunea WiFi este disponibil la un cost suplimentar.

vezi mai multe

Transfer aeroport - hotel - aeroport; Asistenta turistica locala; Avion CLJ-HRG Day 6 2022 RO 6101 Cluj Napoca - Hurghada; Taxe de aeroport; CATERING; Taxa de aeroport 2; Avion HRG-CLJ Day 6 2022 RO 6102 Hurghada - Cluj Napoca; Package discount; Package commission

vezi mai multe

Alege localitatea de plecare