Hotelul Alexandros este situat in zona centrala, la 500 m de gara.

Facilitati hotel: 40 de camere duble, 3 apartamente cu 2 camere si un apartament de lux, restaurant (120 locuri), bar de zi, terasa, doua terenuri multifunctionale de sport dotate cu gazon sintetic si nocturna, sauna, parc pentru promenada, loc de joaca pentru copii, 3 sali de conferinte, parcare gratuita (in limita locurilor disponibile).

Facilitati camere: TV, telefon intern si international, minibar, baie proprie, balcon sau terasa, Wi-Fi. Vederea este mixta, spre centrul statiunii Busteni sau spre raul Prahova.

~
Oferta include: - cazare cu mic dejun; - gustare traditionala in noaptea de Inviere (in camera: oua rosii, vin, pasca); - pranz traditional in ziua de Paste; - parcare gratuita (in limita locurilor disponibile); - Wi-Fi; - acces gratuit la terenurile de sport. Informatii suplimentare: - copiii intre 0-5.99 NU au incluse gustarea traditionala si pranzul de Paste. Nota: serviciile incluse si facilitatile gratuite se vor acorda in functie de reglementarile in vigoare la momentul sejurului, autoritatile statului roman fiind in masura oricand sa interzica anumite activitati in functie de evolutia pandemiei SARS CoV-2.

Oferta include:
- 3 nopti cazare cu mic dejun;
- gustare traditionala in noaptea de Inviere (in camera: oua rosii, vin, pasca);
- pranz traditional in ziua de Paste;
- parcare gratuita (in limita locurilor disponibile);
- Wi-Fi;
- acces gratuit la terenurile de sport.

Informatii suplimentare:
- copiii intre 0-5.99 NU au incluse gustarea traditionala si pranzul de Paste.

Nota: serviciile incluse si facilitatile gratuite se vor acorda in functie de reglementarile in vigoare la momentul sejurului, autoritatile statului roman fiind in masura oricand sa interzica anumite activitati in functie de evolutia pandemiei SARS CoV-2.

vezi mai multe

Sejururi individuale catre Hotel Alexandros - Oferta Paste, Busteni, Romania

Lun Mar Mie Joi Vin Sam Dum
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
verifica
25
26
27
28
29
verifica
30
verifica
31