Albatros Aqua Park hotel este un complex unic si luxos de 5 stele situat in inima oraului Sharm El Sheik. Complexul are un parc acvatic cu numeroase tobogane, un loc de joaca pentru copii si un centru cu apa termala, iar turistii se pot bucura de mese la restaurant sau de bauturi la bar.
Toate camerele complexului sunt dotate cu aer conditionat, TV cu ecran plat si canale prin  satelit. Unele camere au terasa sau balcon. Facilitaile suplimentare includ papuci, articole de toaleta gratuite si uscator de par.
Hotelul are receptie deschisa nonstop, bancomat, serviciu de concierge, salon de coafura, magazin de suveniruri. Complexul Albatros este foarte popular pentru centrul welness, piscine si o varietate de sporturi si activitai diferite pentru persoane de toate varstele, cum ar fi tenis de masa, tenis de camp, scufundari. 
Exista si un centru spa pentru turistii care doresc clipe de rasfat.
Bariera de corali Temple se afla la 1,3 km de hotel iar aeroportul international din Sharm El Sheikh este la 15 km.

vezi mai multe

Transfer aeroport - hotel - aeroport; Asistenta turistica locala; Avion OTP-SSH Day 6 2022 Bucuresti - Sharm el Sheikh; Taxe de aeroport; CATERING (doar apa); Avion SSH-OTP Day 6 2022 Sharm el Sheikh - Bucuresti; Package discount; Package commission

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din din Timisoara catre Pickalbatros Aqua Park, Sharm el Sheikh, Egipt