Skipass inclus!
Adelboden - O idilă montană tradiţională!

În vestul Bernei Superioare se întinde satul de munte idilic Adelboden, la o altitudine de 1353 m. Tradiția este foarte importantă aici și astfel numeroasele magazine mici cu specialități regionale au reușit să se impună în faţa supermarketurile mari. În același timp, multe dintre facilitățile de astăzi sunt ascunse în spatele fațadelor tradiționale din lemn. Încă din 1903 prima cursă de schi elvețiană a semnalat începerea curselor la Cupa Mondială Adelboden. Cu toate acestea, dacă nu doriți doar să urmăriți pârtiile, regiunea de schi Adelboden - Lenk are condiții ideale pentru pârtii pline de viață într-un cadru pitoresc. De asemenea, puteți explora Adelboden și împrejurimile sale de pe pârtii, de exemplu, într-o drumeție cu rachetele de zăpadă sau să vă relaxaţi într-una dintre numeroasele cabane de schi și restaurante de munte.

Après-ski în Adelboden este destul de liniștit, dar numeroasele cabane de schi și restaurante montane vă invită să vă relaxați după ziua petrecută pe pârtii. În unele dintre pub-urile, barurile și discotecile orașului, pe lângă o întâlnire relaxată, puteți transforma și noaptea în zi. Dacă doriți să rămâneți activ după schi, Adelboden este locul potrivit pentru dvs.: Airboarding, patinaj pe gheață, curling, derdeluş sau drumeții de iarnă fac ca inima fiecărui atlet să bată mai repede. O experiență specială vă așteaptă atunci când faceți parapantă, construiți un iglu sau construiți un stand de schi!

Cu skipass-ul „Adelboden-Lenk” aveţi acces la unul dintre cele mai mari domenii schiabile din Elveția, la o altitudine între 1075 şi 2362 m, cu aproximativ 215 km de pârtii. Instalaţiile pe cablu de ultimă generație asigură un transport fără probleme și, mai ales, un transport rapid. De exemplu, puteți să vă întoarceți la munte mai repede și mai confortabil cu primul telescaun de 10 locuri din Berna Superioară, „Stand-Xpress”. Domeniul schiabil se remarcă prin pârtiile preponderent uşoare şi medii: astfel începătorii se simt aici ca la ei acasă. Printre pârtiile negre se numără şi pârtia "Luegli-Gleis", cu o lungime de 2,1 km şi o diferenţă de nivel de 431 m, precum şi pârtia "Elsighorn-Senggi" cu 2 km lungime şi 460 m diferenţă de nivel. În partea superioară a localităţii Adelbodener, zona Boden se găseşte pârtia abruptă de competiţii. Schiorilor cărora le place în mod deosebit viteza se pot delecta pe pârtiile permanente de concurs, precum și pe pârtiile unde se măsoară viteza de coborâre. Fanii snowcross și freeride au de asemenea asigurată distracţia în domeniul schiabil Adelboden-Lenk. Şi snowpark-ul Gran Masta este disponibil pentru freestylers.vezi mai multe

Sejururi din din DE ORIUNDE catre Revier Mountain Lodge Adelboden, Adelboden, Elvetia