dshadow

...

Politica de confidentialitate
...
DREPTURI DE AUTOR

a. Toate drepturile rezervate. Utilizatorii pot descarca si tipari continut de pe acest site doar pentru uzul personal sau necomercial.

b. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, decompilarea, distribuirea, publicarea, afisarea, modificarea, crearea de componente sau produse sau servicii complete derivate, precum si orice modalitate de exploatare a continutului site-ului www.butterfly.ro , cu exceptia afisarii pe ecranul unui computer personal si imprimarea sau descarcarea, în scop personal si necomercial, a anumitor documente sau informatii explicit desemnate în acest scop, cu conditia pastrarii nemodificate a tuturor elementelor care fac referire la drepturile de proprietate intelectuala, alte drepturi de proprietate si conditiile de utilizare ale documentelor sau informatiilor respective.

c. Preluarea de informatii de catre alte site-uri web poate fi facuta numai în acord cu termenii agreati de catre Clubul Român de Presa: "Consiliul de Onoare considera ca preluarea fara cost a unor materiale de presa se poate realiza doar în limita a 500 de semne, dar fara a depasi jumatate din articolul sau stirea în cauza, asigurându-se astfel atât libera circulatie a informatiei, cât si caracterul de «revista a presei» sustinut de paginile de internet în cauza.

În mod obligatoriu, în aceste cazuri, trebuie citata sursa informatiei. Preluarea a mai mult decât cele prevazute anterior se poate realiza doar în conditiile unui acord, financiar sau de alta natura, încheiat cu detinatorul drepturilor".

Sursa www.butterfly.ro va fi citata, cu link catre site, în primul paragraf (ex.: "Cursul de schimb va înregistra, în perioada urmatoare, cresteri si scaderi, miscari naturale, care vor fi consemnate în ansamblu de toata economia, potrivit guvernatorului Bancii Nationale a României (BNR), Mugur Isarescu, informeaza www.butterfly.ro "). La sfârsitul ultimului paragraf al stirii si în cadrul acestuia se va preciza "Integral pe www.butterfly.ro " (sau o formula echivalenta, practicata de site-urile în cauza), aceasta formula având link în www.butterfly.ro
...

Aria de acoperire a securitatii datelor cu caracter personal si a politicii `cookie`

Acordul de confidentialitate privind politica securitatii datelor personale acopera modul in care sunt prelucrate datele cu caracter personal care va pot identifica cand utilizati site-ul butterfly.ro (si toate sub-brandurile acestuia existente in momentul incheierii acestui acord precum si cele viitoare). De asemenea, se au in vedere si datele persoanelor juridice, partenere sau nu, care utilizeaza site-ul butterfly.ro . Acest acord de confidentialitate furnizeaza informatii referitoare la `cookie`, utilizarea lor de catre terti si modul de dezactivare.

...

Informatii generale colectate de butterfly.ro

In momentul inregistrarii pe site-ul Butterfly Tourism, prin crearea unui cont, prin accesarea, comandarea sau achizitionarea diferitelor servicii si produse butterfly.ro , ori prin activarea unor materiale promotionale sau publicitare, Butterfly Tourism Srl va prelucra informatii cu caracter personal de natura sa identifice o anumita persoana.

In unele zone ale site-ului, butterfly.ro va cere sa furnizati date personale, incluzand numele dvs, adresa, adresa de e-mail, telefon, numarul cardului de credit, informatii de contact, informatii in vederea facturarii serviciilor butterfly.ro si alte informatii prin care va pot identifica. In alte zone ale site-urilor noastre, butterfly.ro colecteaza sau poate sa colecteze informatii demografice care nu va pot identifica, cum ar fi: codul postal, varsta, sexul, interesele dvs. Uneori colectam sau putem colecta o combinatie intre cele doua tipuri de informatii.

Crearea contului dvs pe site-ul nostru si abonarea la serviciile noastre ne faciliteaza accesul la datele dvs cu caracter personal. Butterfly.ro primeste, de asemenea, si inregistreaza pe serverele sale informatii referitoare la adresa IP si informatiile cookie a site-ului solicitat de dvs.

Butterfly.ro utilizeaza informatia stocata - detaliile furnizate de dvs la inregistrare si activitatea desfasurata pe site-ul nostru - in scopul de a facilita accesul la acest site, de a imbunatati anumite produse si servicii si pentru a va informa referitor la ultimele produse si servicii de care sunteti interesat.

Pentru utilizatorii care au facut rezervari pe www.butterfly.ro  sau au creat un cont pe site si doresc sa nu mai primeasca informari pe adresa de email sau telefonic, este necesara trimiterea unui email la adresa This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it cu titlul “Dezabonare comunicari butterfly.ro” iar datele dvs. vor fi sterse din sistem.

Pentru utilizatorii abonati la newsletter, dezabonarea se poate face direct din ultimul newsletter primit pe adresa de email stocata de butterfly.ro . Dezabonarea se face automat.

...

Afisarea datelor personale in spatiile/domeniile publice ale butterfly.ro

Informatiile cu caracter personal postate de catre utilizatori in locurile/spatiile publice apartinand butterfly.ro , cum ar fi forum-uri, chat-uri, liste de discutii, blog-uri (existente sau viitoare) pot fi copiate si stocate de catre terti asupra carora butterfly.ro nu are nici un control. Noi nu suntem responsabili pentru faptul ca terte parti utilizeaza informatii pe care le-ati postat sau le-ati facut disponibile in spatiile publice apartinand butterfly.ro .

...

Colectarea si utilizarea datelor cu caracter personal de catre butterfly.ro

Noi utilizam informatiile stranse de pe site-le butterfly.ro , indiferent daca sunt date personale , demografice, colective sau tehnice, in scopul de a va furniza serviciile turistice – bilete de avion, cazare, transferuri etc, precum si pentru administra inregistrarea conturilor dvs., de a solutiona intrebarile dvs, de a imbunatati site-ul nostru, de a consulta utilizatorii in vederea cresterii calitatii produselor si serviciilor oferite. La inregistrarea in cont, v-ati dat acordul asupra utilizarii datelor dvs cu caracter personal pentru a fi informati prin e-mail sau alte forme de comunicare asupra actualizarii site-urilor web, noilor oportunitati oferite de butterfly.ro si asupra informatiilor aditionale care sunt in interesul dvs precum si newslettere cu informatii utile. Utilizarea datelor cu caracter personal de catre butterfly.ro este in conformitate cu reglementarile legale in vigoare in legatura cu protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date. Butterfly.ro si terte parti (inclusiv Google) afiseaza anunturile butterfly.ro pe paginile web vizitate. Furnizorii terta parte, inclusiv Google, utilizeaza module cookie pentru a difuza anunturi pe baza vizitelor anterioare ale unui utilizator pe site-ul web www.butterfly.ro

...

Prelucrarea datelor cu caracter personal

Tuturor persoanelor le sunt garantate drepturile în conformitate cu Legea nr. 677/2001 privind protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulatie a acestor date, în special drepturile persoanei vizate cu privire la informare, la accesul la date, dreptul de intervenție, de opoziție, de a se adresa instanței competente și de plângere către autoritatea de supraveghere. În înțelesul Legii nr. 677/2001, principalele drepturi mai sus menționate aparținând persoanelor vizate au următorul conținut:

1. Dreptul de acces la date: Orice persoană vizată are dreptul de a obține de la Operator, la cerere și în mod gratuit pentru o solicitare pe an, confirmarea faptului că datele care o privesc sunt sau nu sunt prelucrate de către acesta. Astfel, la cererea scrisă, semnată și datată a persoanei respective, trimisă pe adresa Organizatorului din Romania, str Barbu Delavrancea nr 23, sectror 1, Bucuresti, o dată pe an, în mod gratuit, societatea Butterfly Tourism SRL. va confirma daca utilizează date care o privesc sau va înceta orice prelucrare a acestora.

2. Dreptul de intervenție asupra datelor: Orice persoană vizată are dreptul de a obține de la operator, la cerere și în mod gratuit:

(i) după caz, rectificarea, actualizarea, blocarea sau ștergerea datelor a căror prelucrare nu este conformă legii, în special a datelor incomplete sau inexacte;

(ii) după caz, transformarea în date anonime a datelor a căror prelucrare nu este conformă legii;

(iii) realizarea notificării către terțele persoane cărora le-au fost dezvăluite datele, a oricărei operațiuni efectuate conform pct. (i) sau (ii), dacă această notificare nu se dovedește imposibilă sau nu presupune un efort disproporționat fața de interesul legitim care ar putea fi lezat. Astfel, societatea Butterfly Tourism Srl va rectifica, actualiza, bloca, șterge sau transforma în date anonime toate acele date a căror folosire nu este conformă dispozițiilor Legii nr. 677/2001.

3. Dreptul de opoziție: Persoana vizată are dreptul de a se opune în orice moment, în mod gratuit și fără nicio justificare, ca datele care o vizează să fie prelucrate în scop de marketing direct, în numele operatorului sau al unui terț, sau să fie dezvăluite unor terți într-un asemenea scop (reprezentând alin.2 al art.15 din legea 677/2001). Următoarele date personale vor fi colectate pe durata Campaniei promoționale:

- pentru toți participanții la concurs, inclusiv pentru câștigător: numele și prenumele din actul de identitate, domiciliul, numărul de telefon mobil; adresa de e-mail. Acestora le sunt garantate toate drepturile prevăzute de lege;

 

Destinatii turistice




Categorii de vacante





dshadow